algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

El sector privat entra en el consell d'administració de Ports de les Illes Balears

Carlos Delgado afirma que es dóna compliment a la promesa electoral del PP

El sector privat tindrà a partir d'ara una quota de representació del 17,6% en el consell d'administració de l'empresa pública Ports de les Illes Balears, segons ha anunciat avui el conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado. Amb aquesta decisió, indica la Conselleria en un comunicat, Delgado compleix la promesa del president del Govern balear, José Ramón Bauzá, de donar participació en els òrgans de decisió de les empreses públiques al sector privat. Aquesta modificació del consell de l'empresa pública es produeix unes setmanes després que s'anunciàs la incorporació de cinc representants del sector privat en el consell de direcció de l'Agència del Turisme de les Illes Balears (ATB), que suposa un 38,4% sobre de la seva composició total.

La principal funció del consell d'administració de Ports de li Illes Balears és establir les línies generals d'actuació de l'entitat i la coordinació dels seus òrgans, serveis i dependències. Amb el canvi en la seva composició, estarà format per 17 membres, davant els 21 que integraven el consell l'últim any de la passada legislatura.

La incorporació del sector privat a l'empresa pública, indica la Conselleria de Turisme, permetrà comptar amb el criteri del sector a l'hora de prendre decisions. A partir d'ara, el consell estarà presidit per Carlos Delgado i el seu vicepresident serà el director general de Ports i Aeroports del Govern balear, Antonio Deudero. El primer vocal serà Daniel Ramis i també el compondran representants de les conselleries de Vicepresidència Econòmica, Agricultura i Administracions Públiques, així com un representant de l'Oficina de Control Pressupostari.

Seran així mateix membres del consell el president de l'Autoritat Portuària, el capità marítim de Palma i un membre de l'advocacia de la Comunitat. Del sector privat, hi haurà representants de l'Associació de Clubs Nàutics de les Balears, l'Associació de Sales i Instal·lacions Nàutiques Esportives i l'Associació Provincial d'Empresaris d'Activitats Marítimes de les Balears. Uns altres tres dels seus membres seran sengles representants dels consells de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.