cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Les matrícules de la UIB s'incrementaran un 3,6 %, com a mínim

La universitat demanà la tramitació urgent per poder obrir el pròxim any acadèmic amb els preus actualitzats

L'últim Consell de Govern ordinari d'aquesta legislatura ha aprovat el decret que actualitza els preus públics dels serveis acadèmics en els ensenyaments que condueixen a l'obtenció de títols oficials de la Universitat de les Illes Balears i ha fixat un increment del 3,6 per cent, el mínim establert pel Ministeri d'Educació. Segons ha explicat posteriorment la portaveu de l'Executiu en funcions, Joana Barceló, la resolució del Ministeri d'Educació, del passat dia 18 de maig de 2011, permetia un augment màxim del 7,6 per cent.

Durant la reunió del Consell de Govern s'ha aprovat el nou text, després que la UIB hagi demanat la seva tramitació urgent per poder obrir la matrícula ordinària del pròxim any acadèmic amb els preus actualitzats. D'altra banda, també s'ha acordat la creació de l'Institut d'Investigacions Agroambientals i d'Economia de l'Aigua (Inagea) com a institut mixt de recerca en la UIB. La creació d'aquest ens es comunicarà a la Conferència General de Política Universitària, en compliment de la Llei Orgànica d'Universitats.

A més, la seva constitució respon al conveni de col·laboració subscrit a finals del 2009 entre el Govern central, l'Executiu autonòmic i la UIB. L'acord aprovat en el Consell de Govern és preceptiu per a la creació de l'Institut i compta amb l'informe previ favorable del Consell Social de la UIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.