algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

L'executiva del PSOE-Menorca no preveu dimissions

Joana Barceló ha indicat que la possible marxa de Francesc Antich no s'ha d'entendre com una estratègia del partit

123984
Marc Pons i Joana Barceló, principals dirigents dels socialistes menorquins. | Tolo Mercadal

L'executiva del PSOE de Menorca ha assumit aquest dijous la responsabilitat davant dels resultats de les eleccions de diumenge passat encara que de moment no es preveu que dimiteixi cap alt càrrec de la formació. "No és una qüestió de persones sinó de la incapacitat del partit a l'hora de respondre a la crisi que està transformant de manera clara la realitat de Menorca i les demandes dels ciutadans", ha assenyalat l'encara consellera de Treball i Turisme en funcions, Joana Barceló, que ha indicat que la possible marxa de Francesc Antich respon a una decisió personal i que, en cap cas, no s'ha d'entendre com una estratègia del partit.

L'executiva insular del PSOE, reunida aquest matí, ha analitzat els resultats dels comicis del 22-M i ha convocat per al pròxim 6 de juny un Comitè Insular per continuar debatent els motius de la derrota electoral de la formació. El secretari general del PSOE de Menorca, Marc Pons, ha considerat que la situació de dificultat econòmica ha motivat que les eleccions s'hagin encarat amb caràcter nacional. "De cap altra manera no es poden explicar una coincidència de resultats tan negatius en pràcticament tot l'Estat", ha incidit.

No obstant això, Pons ha admès que els socialistes "no hem sabut estar atents ni oferir les respostes que els ciutadans reclamaven en aquest moment". En aquest sentit, ha indicat que a partir de la política a seguir a partir d'ara des de l'oposició es basarà en una actitud "constructiva, rigorosa i honesta". "Dedicarem molts esforços a escoltar les preocupacions dels ciutadans per tornar a recuperar la seva confiança", ha asseverat el president del Consell en funcions. "La societat està canviant a una velocitat extraordinària i els socialistes hem de tenir la capacitat d'adaptar-nos", ha matisat. Pns ha recalcat que els esforços realitzats pel PSOE al llarg dels últims anys "no han estat suficients" al, per això, "el partit ha de fer una reflexió i buscar noves respostes de cara en futur".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan P., fa mes de 12 anys

Aquests ho tenen clar, res de PSIB, PSOE directament.

Valoració:2menosmas
Per ciutadana, fa mes de 12 anys

La Barceló també podria partir

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente