algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

Josep Melià: “Ens ha mancat temps”

Convergència per les Illes destaca la seva presència als diferents municipis davant el fracàs al Parlament i a la batlia de Palma

El candidat de Convergència per les Illes al Parlament, Josep Melià, admeté, després de conèixer els resultats electorals, que no han aconseguit els objectius que s'havien marcat per a aquests comicis, després de no haver aconseguit representació ni al Parlament, ni al Consell, ni a l'Ajuntament de Palma, i assenyalà que "ha mancat temps" per donar a conèixer l'oferta política del seu partit. Malgrat tot, es mostrà satisfet dels resultats obtinguts en "l'àmbit municipal" llevat de l'Ajuntament de Palma, perquè són "la tercera força de Mallorca amb 62 regidors".
Per part seva, el candidat a la batlia de Palma, Miquel Munar, manifestà que se sent "absolutament fracassat" pels resultats d'ahir. "Vull demanar disculpes", digué Munar, qui considerà la victòria del PP "un tsunami electoral".
"Sabíem que Palma era el nostre gran repte en aquestes eleccions, però donar a conèixer el nostre projecte polític per Ciutat en només un mes i mig de temps era pràcticament impossible d'aconseguir", afegí Munar, qui també destacà la importància de l'actual "conjuntura" econòmica i "la capacitat mediàtica del Partit Popular" per afrontar la campanya electoral com a factors que han perjudicat les expectatives dels convergents.

S'ha de tenir en compte que UM va obtenir 27.684 vots fa quatre anys. En canvi, Convergència no ha pogut heretar la bossa de sufragis ni l'espai polític uemita. Ahir tot just en va aplegar 11.907. UM ja va caure el 2007 respecte de les eleccions del 2003, quan havia arribat al seu màxim històric, amb 31.781 suports.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quercus Illex, fa mes de 12 anys

El senyor Font (Lliga Regionalista) els ha fet més mal que Delgado i Rodríguez.

Valoració:-7menosmas
Per Rafa, fa mes de 12 anys

De nada, francesc. Ha sido un auténtico placer. De verdad

Valoració:-3menosmas
Per jomateix, fa mes de 12 anys

Temps i doblers, que els heu gastat tots en fiances

Valoració:-8menosmas
Per Far Right For Majorca Futur, fa mes de 12 anys

Gràcies, CxI. He votat pels vostres candidats i no me'n penet. Anau pel camí. Ara disposau de quatre anys de campanya per fer arribar les vostres propostes al poble mallorquí municipi a municipi.

Valoració:8menosmas
Per Pau, fa mes de 12 anys

Lo que se necessita fer ara, és reordenar el centre regionalista i nacionalista. Teniu 4 anys per mirar d'arribar a una entesa entre la Lliga i CxI, fer una coalició, una fusió o lo que trobeu. Però heu de mirar de sumar en lloc de dividir. Si haguéssiu anat junts, ara estaríem parlant de que tendríeu 2 diputats i si haguéssiu fet campanya plegats en lloc de llevar vots l'un a l'altre, podríem estar parlant de 3/4 diputats. Pensau que CxI té 4 o 5 batlies amb majoria absoluta i ha aconseguit 62 regidors, per tant als pobles són forts, i la Lliga té pobles com Campos o Sa Pobla que també són forts. Si sumen, i a Palma comencen a fer feina plegats quant abans millor, el 2015 poden fer grans coses. Igual que EU, si a la coalició PSM-Entesa-IV li sumes els 10.000 vots d'EU, tendrien 1 o 2 diputats més. Hem de començar a sumar, no a dividir.

Valoració:2menosmas
Per Patriotes Associats, fa mes de 12 anys

El dia que tenguem un instrument distint del pp per castigar gestions com la psocialista (i adjunts) o sigui, un instrument com el que tenen a Catalunya, que a més serveix per governar millor i defensar els interessos propis a Madrit serà perquè gent com la d'en Melià haurà tengut persistència, força i caparrudesa positiva.

Valoració:15menosmas
Per Francesc, fa mes de 12 anys

Gràcies per haver prioritzat el partit per davant del benestar i cohesió social. Gràcies CxI, gràcies Lliga, gràcies UMe, gràcies IU.

I evidentment moltes gràcies a tots els mallorquins, menorquins i pitiüsos que, sense saber-se castellanistes, han donat ales a un PP totalment colonialista.

Finalment, un agraïment especials als abstencionistes, als que han votat en blanc i els que han fet vot nul. Esper que realment feu aquesta lluita dia a dia que se suposa que ha de ser molt més important que votar, ja que ens tocaran 4 anys de resistència a ultrança.

Valoració:-2menosmas
Per Atila, fa mes de 12 anys

El que ha quedat clar és que en Melià s'ha quedat amb gent honrada d'UM,

Valoració:29menosmas
Per JOAN, fa mes de 12 anys

A SÓLLER A 1 VOT DE TENIR UN REGIDOR, PENDENT DE LES IMPUGNACIONS, DESPRÉS DE LA QUE HA CAIGUDA ES TOT UN ÈXIT.

ENDAVANT

Valoració:13menosmas
Per Un mallorqui, fa mes de 12 anys

Melia moltes gracias per e ve ayudat al PP. a guaña, despues del teu desastre y de se teva ineptitud, crec que te deuries de enerte a ca teva. La Munar, Nadal y Cia. mos han fet un traje als vertedes mallorquins, sou se vergoña de Mallorca.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente