lluvia ligera
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

Esport i família per a la jornada de reflexió

Bauzá aprofità per anar d'excursió i Antich optà per passar el dia amb els seus. El partit del RCD Mallorca a Son Moix d'anit també reuní molts polítics

La jornada de reflexió d'ahir serví a la majoria dels candidats a la presidència del Govern de les Illes per estar amb la família, fer una mica d'esport o per anar a veure el partit del RCD Mallorca a Son Moix El candidat del PP, José Ramón Bauzá, decidí passar la jornada prèvia als comicis fent una excursió fins al puig d'en Galileu (Escorca). Bauzá hi anà acompanyat del batle d'Escorca, Toni Gómez; el de Mancor de la Vall, Bernadí Coll, i altres membres de l'equip de campanya.

El candidat del PSIB-PSOE, Francesc Antich, abans d'anar al berenar amb els seus companys de partit, aprofità per fer feina al jardí de casa seva. Ja a les 10.30, el bar Bosch de Palma fou el punt de trobada per a Antich, la canditata a la batlia de Palma, Aina Calvo, i la de la presidència del Consell, Francina Armengol. Tampoc no hi faltaren altres companys socialistes com Jaume Carbonero i Bel Oliver. A l'horabaixa, Antich sortí a passejar amb les seves cusses i a gaudir de "descans i tranquil·litat", tal com ell mateix explicà.

El candidat de la coalició PSM-IV-ExM, Biel Barceló, passà la jornada de reflexió acompanyat de la família. Entre d'altres activitats, acompanyà els seus fills a un partit de futbol al migdia. L'aspirant de Convergència per les Illes (CxI), Pep Melià, va estar tot el dissabte amb els seus dos fills a Alcúdia. De bon matí, anà amb els petits a berenar amb altres membres de CxI, com per exemple el batle d'Alcúdia, Miquel Llompart, i el president del Comitè Local, Francesc Cladera.

El candidat al Parlament i al Consell de la Lliga Regionalista, Jaume Font, tingué ahir dos dinars: un amb la família i l'altre amb amics, fet que l'obligà a repartir el seu temps per poder complir amb tots. Després, aprofità per passejar per l'Albufera, que li porta bons records, ja que el seu pare n'era el majoral.

El candidat d'Esquerra, Joan Lladó, durant aquests quinze dies no ha pogut veure la família i ahir va ser per Manacor de visita, on també aprofità per anar en bicicleta amb uns amics. L'aspirant d'Esquerra Unida, Manel Carmona, anà a dinar amb la candidata a la batlia de Palma, Aina Comas, a casa d'un company de partit a la Platja de Palma, si bé abans anaren a fer una volta en barca.

La jornada de reflexió d'ahir de molts candidats i candidates acabà a l'estadi de Son Moix. Per part del PSIB-PSOE, ni Francina Armengol ni Aina Calvo no es volgueren perdre el partit que l'equip vermell jugava contra l'Atlètic de Madrid. Del PP, anaren fins al camp José Ramón Bauzá, la candidata al Consell, Maria Salom, i el candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern. Tampoc no hi faltà Biel Barceló, per part de la coalició PSM-IV-ExM.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.