cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

Francesc Antich critica la prohibició de les concentracions

El candidat socialista defensa que «la llibertat d'expressió va per sobre de tot»

El president del Govern, Francesc Antich (PSOE), ha criticat la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) de prohibir les concentracions previstes per demà, durant la jornada de reflexió, perquè considera que «la llibertat d'expressió ha d'anar per sobre de tot i cal escoltar la gent que es queixa». Així, la JEC ha aprovat ahir un text en el qual es prohibeix qualsevol manifestació o concentració durant la jornada de reflexió de demà dissabte justificant que pot alterar el curs de les eleccions i els seus resultats. Així, Antich, en el marc d'una visita al centre D'Atenció telefònica socialista del barri palmesà de Son Gotleu, ha afirmat que «són gent jove que ha de ser escoltada i tot i això, els demano que s'impliquin i abonin als partits progressistes».

En aquest sentit, el candidat socialista al Govern ha assenyalat que «les protestes han de servir perquè se segueixi treballant a favor de la transparència i la participació». En aquest últim aspecte, Antich ha recordat que la Llei del Bon Govern preveu uns pressupostos participatius perquè «la gent participi durant tota la legislatura i no es dediqui a únicament votar cada quatre anys». A més, Antich ha admès que la crisi «ha estat molt dura i ha afectat molta gent. Comprenc que hi hagi persones descontentes que han passat per dificultats, però així i tot, és molt important que recolzin les forces que pretenen crear una economia compartida».

Alhora, el president del Govern ha aprofitat l'ocasió per carregar contra el Partit Popular (PP) quan ha insistit que «la indiferència no fa polítiques actives de treball, ni mou l'economia ni crea nous llocs de treball. Per aquest motiu, demano tot el món que diumenge voti al PSOE per no tornar al passat de la mà del PP». D'altra banda, ja amb les mires en la jornada de reflexió de demà, Antich ha reconegut que té «moltes coses que fer a casa». El líder socialista ha explicat que té un hort «que treballar i tres gossos que tenen unes ganes enormes de sortir a passejar». Així, el president considera que el de demà ha de ser un dia de tranquil·litat, per estar amb «la família i els amics».

Finalment, Antich s'ha mostrat optimista i «amb una il·lusió total perquè fins a l'últim minut hi ha partit». El president encara els comicis amb «una idea clara de poder seguir governant perquè des dels partits progressistes podem oferir la consolidació de la sortida de la crisi i molts llocs de treball».

Antich telefona a un elector

Durant la visita al centre d'Atenció telefònica de Son Gotleu, el líder socialista s'ha assegut al costat d'un dels telèfons que militants del partit tenen el local i ha telefonat un elector per presentar-li les seves propostes. En el centre d'Atenció telefònica treballen més de 30 persones cada dia formant equips per teledona casa per casa i aconseguir convèncer els indecisos. A més, Antich ha ajudat els militants a empaquetar productes de propaganda entre els quals es troben cors socialistes anti-estrès per prémer amb la mà i ventalls per combatre la calor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 12 anys

Ni Bloc que ha estat un desastre els últims 4 anys!!! per favor! NOELSVOTIS!

Valoració:15menosmas
Per Secondat, fa mes de 12 anys

Ni PP ni PSOE ni UM amb un altre nom!

Valoració:11menosmas
Per Joan Moix, fa mes de 12 anys

PP-PSIB-BLOC-PSM--UM-IU aquests són els que han governat els útlims 8 anys! AQUESTS ENS HAN PORTAT ON ESTAM! NOELSVOTIS!!! VOT NUL

Valoració:6menosmas
Per Do not visit Majorca, fa mes de 12 anys

La llei orgànica electoral 5/1985 de 19 de juny, la aprovà el PSOE quan tenia majoria absoluta.
Afavoreix el bipartidisme. Si el PSOE queda en tercer lloc sabrà lo que ès esser grup minoritari.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente