nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Antich vol que la construcció es recondueixi a la renovació de les zones turístiques

El candidat socialista a la presidència del Govern ha aclarit que el projecte de la Platja de Palma no està paralitzat

125790
Antich, Barceló i Calvo han visitat la Platja de Palma. | Ferran Aguiló - S. Amengual.

El president del Govern, Francesc Antich, ha promès avui que si és reelegit "unirà turisme i construcció" amb l'objectiu de "reconduir" aquest últim sector cap a la reconversió de zones turístiques obsoletes. Antich ha indicat que és necessari "adaptar" l'oferta turística a allò que "demanen els clients", i per això ha insistit en la importància del projecte de reconversió de la Platja de Palma, que fins i tot ha estat pres com referència per a un projecte de turisme a nivell nacional. El candidat socialista a la presidència del Govern ha aclarit que el projecte "no està paralitzat", però que encara requereix el consens de diferents col·lectius i ha dit que per a desembre s'haurà arribat a un acord sobre la part urbanística del mateix.

Ha assenyalat, a més, que és una iniciativa que consta de diverses parts i requereix del major "consens" possible per la importància que té per a Palma. Antich ha realitzat aquestes declaracions durant la seva visita a la Platja de Palma aquest matí, on ha mantingut una reunió amb més d'una vintena de persones relacionades amb el món de l'hoteleria, el turisme i el comerç de la zona, per explicar-los detalladament el projecte de regeneració.

En la seva visita, Antich ha estat acompanyat per la batlessa de la capital balear, Aina Calvo, qui ha assenyalat que qui protesten pel projecte de reconversió és perquè "desconeixen" en què consisteix. També ha dit que la postergació de la posada en marxa del projecte urbanístic ha permès que la ciutadania tingui "més informació i es facin més al·legacions", el que ha qualificat com a positiu. La candidata socialista a la batlia de Palma, ha indicat que els ciutadans han de confiar que l'Ajuntament té interès en "millorar les vida de tots" i en la reactivació econòmica i turística.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jn, fa mes de 12 anys

PP-PSIB-UM-BLOC-PSM-IU aquest són els que mos han Portat fins aquí NOELSVOTIS!

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente