muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Francesc Antich proposa unir les conselleries de Medi Ambient i d'Agricultura

Per altre costat, el candidat a la reelecció ha assenyalat que desplegarà la Llei de Serveis Socials

El candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Govern, Francesc Antich, ha dit avui que si continua al capdavant de l'Executiu balear unirà Medi Ambient i Agricultura en un sola conselleria perquè considera que el sector agroalimentari és "estratègic". Antich s'ha compromès a impulsar els contractes agrícoles, a donar major reconeixement a la producció local i a les denominacions d'origen, així com a fomentar la professionalització i donar suport al cooperativisme al sector.

El titular de l'Executiu balear ha fet aquestes declaracions durant la seva visita a Mercapalma, on ha recorregut algunes de les principals instal·lacions, com Carn Illa i Palmafruit. En la visita, Antich, que s'ha posat el vestit de protecció per entrar al principal escorxador frigorífic de Palma, ha comprovat les condicions en les quals es processa la carn i del treball a les instal·lacions.

Llei del voluntariat

El candidat del PSIB a presidir el Govern balear, Francesc Antich, s'ha compromès avui a treballar des de les institucions per recolzar al tercer sector i donar-li protagonisme i ha destacat que una de les mesures més importants per dur-lo a terme serà aprovar una llei del voluntariat a les Balears. Antich i la candidata al Consell de Mallorca, Francina Armengol, s'han reunit avui en el Centre Flassaders de Palma amb representants del tercer sector -que agrupa a activitats de l'anomenada economia social- per explicar les seves propostes electorals en aquest àmbit.

El candidat a la reelecció en el Govern ha assegurat que considera al tercer sector "un aliat natural en les polítiques de benestar social de les institucions" i s'ha compromès a treballar per "reforçar-lo" i donar-li el protagonisme que mereix tant en l'esmentat àmbit com des del punt de vista econòmic "perquè també signifiquen la creació de molts llocs de treball".

"La nostra idea és que el tercer sector tingui el paper de sector econòmic i de benestar social que li correspon", ha afirmat Antich, que ha dit que, "des de la transversalidad de les diferents institucions", les ajudarà en matèries com la formació dels seus treballadors, l'aplicació de noves tecnologies o la simplificació de tràmits "para que es valori l'aplicació de responsabilitat social i el treball de benestar social que fan". Per fer-ho possible, Antich ha assenyalat que s'hauran de desplegar la Llei de Serveis Socials i la Carta de Serveis Socials i es promulgarà una llei de voluntariat, perquè tradicionalment el tercer sector compte amb voluntaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Moix Mort, fa mes de 12 anys

També podrien unir Eduació i Política, seria fantàstic.

Valoració:-1menosmas
Per ca, fa mes de 12 anys

Desrprés del DESASTRE ne majuscules del sr Vicens!!! perquè no els feieu fora abans d'eleccions i no ara venir amb idees de geni! quina vergonya de polítics que tenim!

Valoració:3menosmas
Per Supervivent, fa mes de 12 anys

Idò, perquè no ho va fer quan va tenir l'oportunitat, enlloc d'enviar Agricultura a Presidència?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente