chubasco de ligera intensidad
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
19°

La campanya electoral a l'Ajuntament de Palma també es juga al Twitter

La campanya electoral de les eleccions autonòmiques, insulars i municipals del pròxim 22 de maig es juga a internet. Així quedà demostrat ahir, després de l'esdeveniment organitzat a l'hotel Horizonte de Palma en el qual els candidats a Cort respongueren les preguntes que els feren deu bloggers. Hi hagué un moment en què fou el més comentat a Twitter a l'Estat.

En un ambient distès (cap dels participants no duia corbata) i pràcticament entre amics, els candidats a la batlia de Palma d'UPyD, la Lliga Regionalista, Convergència, PSM-IV-ExM, PSOE i el portaveu del PP a Cort -el candidat n'excusà l'absència- respongueren les preguntes dels bloggers.

De les qüestions es deduïa el malestar de la societat amb la classe política. Les promeses incomplides, la corrupció i l'abstenció centraren l'esdeveniment. El carril bici, la Platja de Palma i l'edifici de Gesa foren algunes dels temes que més es plantejaren. Els bloggers es mostraren satisfets amb l'experiència, tot i que els hauria agradat que les respostes fossin més concretes. Precisament, els internautes que seguiren l'esdeveniment per internet foren molt crítics amb els polítics que no responien amb claredat les preguntes.

Els candidats al Govern han demanat a l'organitzador de l'esdeveniment d'ahir, Miguel Àngel Payeras, que hi hagi també un acte per a ells. Bauzá no n'ha confirmat la presència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.