algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Bauzá evita el debat de la Ser i just anirà a un dels dos prevists per IB3

El candidat del PP al Govern, José Ramón Bauzá, fou l'únic candidat amb possibilitats d'obtenir representació que evità el debat organitzat ahir dematí per la cadena Ser. Sí que hi participaren el president del Govern i candidat del PSOE, Francesc Antich; el del PSM-IV-ExM, Biel Barceló; el de Convergència, Pep Melià; el de la Lliga, Jaume Font, i el d'EU, Manel Carmona. Bauzá recalcà ahir que sols participarà en un únic debat durant les dues setmanes de campanya.

Aquest debat serà un dels dos prevists per IB3 televisió i haurà de ser Antich qui triï si vol Bauzá en el cara a cara o en el debat amb la resta de candidats amb representació al Parlament. El popular remarcà ahir que el president encara no ha concretat quin model de debat vol. A més, agraí les invitacions de mitjans per participar en debats, però assegurà que no pot arribar a tot arreu.

IB3 Televisió té previst fer un debat amb els candidats de les forces amb representació parlamentària el proper dia 12 i un cara a cara entre Antich i Bauzá diumenge dia 15. La direcció de la cadena ja ha fet arribar a la Junta Electoral una proposta de modificació del pla de cobertura de la campanya per si només es fes el cara a cara entre Antich i Bauzá. En aquest cas, IB3 ampliaria la cobertura de la resta de candidats. La coalició PSM-IV-ExM ja ha anunciat al·legacions contra aquesta proposta, perquè rebutja que IB3 fes només un cara a cara.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 12 anys

I què voleu? Aquest homenet s'ha cregut les enquestes del CIS i aleshores perquè ha d'anar a perdre el temps amb debats i altres coses supèrflues? Si ja ho té guanyat! Ara és l'hora d'anar a votar massivament i no al PP. perquè quedi ben esculat!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente