algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Els partits es tiren ara el cara a cara pel cap

El PSIB acusa el PP de covardia i diu que Bauzá no el vol fer. Els populars just volen un debat. PSM-IV-ExM i ERC el duen a la Junta Electoral

52330
José Ramón Bauzá amb Francesc Antich en una imatge d'arxiu. | Joan Riera - J.Morey

El cara a cara entre Francesc Antich i José Ramón Bauzá és la capsa dels trons electorals. El PP tira la pilota a la teulada del president i diu que Bauzá just anirà a un sol debat i que Antich triï com ha de ser. El coordinador del programa socialista a Mallorca, Cosme Bonet, afirmava ahir que els conservadors no volen fer-lo i PSM-IV-ExM i Esquerra l'han impugnat a la Junta Electoral. Segons Bonet, el PP no vol cap cara a cara perquè "té por de revelar el seu programa electoral". Aquesta actitud, va assegurar, és un "acte de covardia" que "amaga" projectes com el retorn al segon cinturó i l'autopista Inca-Manacor.

De fet, els populars emeteren despús-ahir a darrera hora un comunicat en el qual insistien que Bauzá participarà en un únic debat electoral i que demana a Antich que n'esculli el mitjà de comunicació i el format, o sigui: si serà amb els altres candidats o només amb el líder del PSOE. Els conservadors s'excusen en "la pròpia activitat de la campanya" per no acudir a més debats. Això, però, deixa Antich en una mala posició: fer un cara a cara implicaria que no hi hauria cap duel entre tots els candidats. I els altres partits no estan disposats a acceptar-ho. De fet, no el volen ni d'afegit.

La coalició PSM-IV-ExM i Esquerra han presentat recursos en contra del cara a cara. Esquerra s'oposa frontalment a un debat bilateral i els econacionalistes afirmen que no es pot fer abans del de tots els partits. En aquest sentit, el candidat de la coalició, Biel Barceló, admetia que no volen cap cara a cara, perquè menysté tots els partits que no són els dos grans i afavoreix el bipartidisme. La Junta Electoral decidirà avui sobre els recursos dels econacionalistes i d'Esquerra. Amb tot, i segons fonts de la mateixa Junta, probablement dirà que encara no s'hi pot pronunciar, perquè de moment no els ha arribat cap proposta formal d'IB3.

Mentrestant, però, queda clar que el PP té una agenda electoral molt densa o que no sent gaire entusiasme pels debats. Dimarts, per exemple, Mateu Isern va ser l'únic candidat de Palma que no va anar a un programa d'IB3 Ràdio. D'altra banda, la Junta Electoral Central ratificà l'acord de la de Balears per suspendre la campanya del Govern "Quatre anys de la Conselleria d'Afers Socials". En canvi, la Junta de Palma ha rebutjat una queixa del PP per una trobada comunitària a Son Gotleu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Luther Warner, fa mes de 6 anys

Hello,

I'm running a SEO and SPY group buy service. Contact me at skype: neca_bg

Here is a full list of accounts:

Adfox.io
Adsviser 2.0
Ahrefs Advanced
Advault.io
AffiliateFix
Affkit
Alexa
Animatron
Animoto
Article Builder
Article Forge
Anstrex Ultimate
AudioBlocks
Authority Labs
Beacon
Big Content Search
Buzzsumo
Canva
CBEngine
Cognitive SEO
DeepCrawl
DomCop
Ecomhunt
eCom Inspector
Epictions
Grammarly
GraphicStock
HBO Now
Indexification
Instant Link Indexer
Intelligynce.com
iSpionage
Jungle Scout
KeywordKeg
Keywordrevealer
Keywordtool.io
KWFinder
Long Tail Pro
Lynda
Mad Society
Majestic Pro
MOZ
Native Ad Buzz
Pexda
PicMonkey
Piktochart
SEO Profiler
Semrush Guru
Serpstat
SER Verified Lists
Spin Rewriter
SpyFu
Storybase
SpyFy.io
Stack That Money
Stencil
StockUnlimited
TeeSpy
Terapeak
The Best Spinner
Tidal
Traffic Research
VideoBlocks
Visme
WebTextTool
Word Ai
Woorank


Do not reply to this message, email is not monitored.
Contact me at skype: neca_bg

Valoració:0menosmas
Per X, fa mes de 12 anys

Si no hi sçon presents tots els aprtits no és un autèntic debat. Ho és que els que no votam PP o PSIB no comptam?

Valoració:4menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 12 anys

Idò en Josè Ramòn Bauzà no tinguè gens de por a anar a parlar a Intereconomìa amb motiu de la inauguraciò de la ediciò de la Gaceta,de la qual es director Antonio Alemany.Si home! aquell que cobrà mès de 650.000 euros d'en Matas,per no fer rès.Als peperos els agraden molt aquets mitjans d'extrema dreta,perque ademès de esser la seva ideologìa,no els demanen rès.sols els donen la raò i es desafien a veure qui diu l'animalada mès grossa.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente