algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Els sanitaris col·lapsen el trànsit a Son Espases

La Taula Sectorial convoca una manifestació per al pròxim dia 1 de febrer a Palma per exigir la gratuïtat de l'aparcament del nou hospital

55074
Imatges captades per les càmeres de trànsit del Consell de Mallorca.

El Consell de Mallorca, encarregat de controlar les carreteres, no rebé la notícia de l'embós amb sorpresa, perquè sospitaven que les barreres podien generar dificultats. El tall de la carretera, en canvi, no era previst. La segona concentració, la de les 14.30 h, ja no agafà ningú desprevingut. Cinc furgonetes de la Policia Nacional, mitja dotzena d'agents de la Policia Local i altres de la seguretat privada del centre mèdic controlaren el decurs de la protesta. De bon començament, el cap dels efectius de la Policia Nacional avisà els manifestants que ni se'ls acudís intentar tallar la circulació d'automòbils. Davant les queixes dels sanitaris, el responsable del dispositiu els recordà que no havien legalitzat l'acte a la Delegació del Govern.

Els concentrats tractaren aleshores d'ocupar els passos per a vianants que donen accés a l'hospital. Tot i que uns 60 treballadors aconseguiren en un primer moment interrompre el pas de cotxes i ambulàncies, les forces de la Policia els obligaren a recular fins a les voreres. Tot i així, la tensió no anà a més. De fet, els desperfectes s'havien produït al matí, amb el trencament d'una de les tanques i d'algun altre element dels sistemes de control.
Per la seva banda, la direcció de Son Espases "lamentà" els incidents i el fet que s'hagués paralitzat de manera temporal l'entrada principal del centre. Finalment, la UGT presentà un recurs contenciós administratiu contra la imposició de tarifes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Biel, fa mes de 13 anys

Tant debó n' Antich rebi per la seva traïció.

SALVEM LA REAL!!!

Valoració:8menosmas
Per leila, fa mes de 13 anys

a: Fart de pseudo progrés,
estàs criticant.. però no expliques gens clar la teva opinió.
la policia et va pegar una sempenta? quan i com va ser? (que facil es parlar amb pseudonim!)

Valoració:2menosmas
Per Fart de pseudo progres, fa mes de 13 anys

El Pacte de Progrés està pagant les seves errades. Tantes presses i tanta improvització solen tenir un preu i en aquest cas serà en forma de vots perduts. Podeu dir lo que volgueu contra els treballadors (molt d'esquerres, la vostra postura) però jo lo que tenc ben clar és que si tot aquest trui hagués passat governant el PP el cantet seria un altre, o m'equivoc?

Ah, i no me digueu res que no sapi de si Son Espases sí o si Son Espases no, que a jo la policia me va pegar una sempenta el dia de la mani. Molt de traïdor hi ha a n'aquest país de progres de pa amb fonteta...

Valoració:5menosmas
Per ullfora, fa mes de 13 anys


"L´hospital ha estat pagat en doblers de tots nosaltres i ara no hem de tornar a pagar, per fer més ric a en Florentino.
Xim,"

no xim, l' hospital no esta pagat, ara començam a pagar anualitats i l'acabarem de pagar a l'any 2039

Valoració:5menosmas
Per Fantasmes, no gràcies., fa mes de 13 anys

Però no mouen ni un dit ni fan cap convocatòria contra l'allargament de la vida laboral i en defensa de les pensions que és el que interessa a tothom. Així que a mi tampoc m'importa una bleda la seva reivindicació. Això si, el seu dret a l'aparcament no el vull pagar com a ciutadà. On eren quan havien de protestar contra la construcció de Son Espases ?

Valoració:3menosmas
Per joi1pastor., fa mes de 13 anys

Que me contractin a jo, que estic a l'atur i pagaré el parking encantat, o agafare el transport public.

Valoració:0menosmas
Per joi1pastor., fa mes de 13 anys

Quina cara mes dura que tenen els traballadors de son espases que tallen el transit. M'agradaria saber que pasaria si mor una persona dins una ambulancia per culpa d'aquestes retencions. Son uns irresponsables, apart el seu problema no el tenim que pagar la resta de ciudadans. Una altre cosa, tots els traballadors dels hospitals publics tenen uns sous molt dignes, ho se perque he traballant en l'ambit sanitarí.

Valoració:2menosmas
Per Jordi, fa mes de 13 anys

Huarieu de pagar 4 voltes més encara ...

A vuere si així apreneu a no votar PP / PSOE ....

Valoració:7menosmas
Per Xim, fa mes de 13 anys

Però que ens està passant? És que no ens adonem que ens estan saquejant des dels poders públics?
Ens pugen l'electricitat el 12,5% (No el 9,9 que diu el ministre "*cafelito").
Fems a Mallorca que fan pudor, Operetes de idem, corrupció a dojo...
Que té a veure que els que protesten contra el pagament de l'aparcament no defensin el Català?
Aquestes persones estan en contra del pagament de l'aparcament tant si son treballadors o usuaris. Per ventura no som tots usuaris?
Estic molt d'acord en aquestes protestes.
Si us plau, no utilitzem la demagogia de les ambulancies i el risc per els malats.
L´hospital ha estat pagat en doblers de tots nosaltres i ara no hem de tornar a pagar, per fer més ric a en Florentino.

Valoració:13menosmas
Per Toni, fa mes de 13 anys

Des del PP i el PSOE ho han deixat ben clar, els pacients i els seus familiars a pagarrrrrrrr.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente