cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

Lliteres declara que li varen falsificar la firma en quatre factures

L'exdirector general de Relacions Institucionals del Consell diu que és “ara” quan ha sabut que Mandado no va fer les xerrades

43314
Josep Lliteres ha optat per desvincular-se dels papers de Vídeo U. | Pere Bota

Josep Lliteres, exdirector de Relacions Institucionals del Consell de Mallorca, declarà ahir davant el jutge per la peça separada del cas Maquillatge que investiga si una vintena de persones treballaren per la formació nacionalista contractats de manera irregular per societats audiovisuals afins a UM. Assegurà que li han falsificat la firma en quatre factures. Una d'elles correspon a conferències per a immigrants pronunciades per Jorge Mandado, exdirector de la Casa Argentina Balear i exgerent de la Fundació Illesport, segons esmentà Lliteres.

Les altres factures corresponen a diverses despeses, entre les quals n'hi ha una d'un restaurant. "Estic molt enfadat", digué el dirigent d'Unió Mallorquina, defensat per l'advocat Mateu Sedano, després de repasar les factures amb la seva suposada firma. "No sé res dels contractes de Vídeo U i Àmbit Digital (les empreses relacionades amb UM)", afegí. "No hi ha cap dobler del Consell de Mallorca que vagi a UM", assegurà de forma taxativa.

Lliteres explicà, així mateix, que està "decebut" amb la declaració de Jorge Mandado, que assegurà en la seva declaració davant el jutge que no havia realitzat cap conferència. L'exdirector de Relacions Institucionals del Consell declarà que és "ara" quan sap que les xerrades no es varen arribar a dur a terme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Martí, fa mes de 13 anys

No m'ho crec ni fart de vi.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente