algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

El Lobby pagarà els 8.000 euros de la condemna i es manifestarà

Sastre i Palou estaran 24 hores davant l'Audiència en senyal de protesta

Jaume Sastre i Josep Palou s'han proposat estar 24 hores davant l'Audiència Provincial en senyal de protesta per la sentència que condemna el Lobby per la Independència a pagar més de 8.000 euros, entre multes i indemnitzacions, per injúries i calúmnies contra el jutge José Castro. "Amb la nostra insubordinació, a l'estil Xirinacs, volem denunciar la persecució racista i política de la justícia colonial contra els malloquins i els independentistes", va explicar ahir Sastre.

La data prevista per a la protesta és el 29 de desembre. "Volem començar a les sis del capvespre i acabar l'endemà. Ens asseurem a la plaça del Mercat amb dues cadires, una taula i un ordinador per informar del que succeeixi. Passarem la nit allà, demanant la solidaritat i el suport econòmic".

El Lobby té la intenció de pagar, "encara que la sentència sigui injusta", i no recorrerà al Constitucional. "Els jutges actuen de manera arbitrària, fan el que volen en funció de qui és l'acusat i qui és l'acusador", va indicar Sastre. "Per exemple, han passat cinc anys d'ençà que denunciàrem les agressions que rebíem dels escortes de Pedro J. Ramírez i encara esperam la data del judici. Quan ell ens denuncià, tot d'una vàrem ser processats i condemnat per pressionar-lo psicològicament".

Castro presentà una denúncia a la Fiscalia quan el Lobby es demanà si estava a sou de la Paca, perquè a la narco li imposà una fiança penal de 30.000 euros pel cas Segrest exprés i a ell una de 50.000 per responsabilitat civil per suposades injúries i calúmnies a Pedro J. Ramírez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Foraviler, fa mes de 13 anys
I ara , aquests dos radicals extremistes , injuriosos i calumniadors i a més mal educats no pagaran la multa . La pagarà el lobby. Que no està bé això.
Valoració:0menosmas
Per Botzina., fa mes de 13 anys
A rafa: El que és patétic es veure per dins els jutjats i l'Audiència, els "togats", tot plens de randes, i com imparteixen "justicia".
Valoració:-1menosmas
Per rafa, fa mes de 13 anys
"demanam suport economoic" JAjajajajajj!!!!
A pagar mamarrachos!!

Sera divertido ver el circo de estos payeses delante de la Audiencia.
Autentico humor mallorquin al estilo mado pereta. Patetico.
Valoració:-2menosmas
Per Cocou., fa mes de 13 anys
A Caballero D'Aspheld: No pagaran els papaítos. Pagarem els que estimam Mallorca i valoram a Jaume i a Palou.
Quan s'obri un compte per a ells, sabrem anar-hi.
Valoració:2menosmas
Per Ulpiano., fa mes de 13 anys
Jo ja fa estona que els he perdut el respecte, la consideració i el concepte a aquesta colla de gentussa.
Valoració:1menosmas
Per En Miquelet, fa mes de 13 anys
El poder de l'estat mes centralitzat i antidemocratic, el judicial, s'acarnissa contra els patriotes mallorquins. Es fa dificil sentir respecte pels jutges, fiscals i,fins i tot, pels advocats que s'avenen amb aquest estat de coses.
SOLIDARITAT
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente