algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Iniciativa d'Esquerres i el PSIB parlen de 'renovar les majories progressistes'

David Abril i Cosme Bonet han mantingut una reunió en la qual han posat de relleu els punts en comú de les formacions polítiques

Els màxims representants dels Socialistes de Mallorca i d'Iniciativa d'Esquerres han mantingut un encontre en el qual han analitzat les possibilitats que hi ha per "renovar les majories progressistes" després de les eleccions del pròxim any i, d'aquesta manera, que ambdues formacions puguin avançar conjuntament "cap a un projecte de canvi". Així ho ha declarat el coordinador d'Iniciativa d'Esquerres, David Abril, minuts abans de participar en aquesta reunió, qui, a més, ha assegurat que l'altre objectiu d'aquest encontre era compartir amb els socialistes el nou projecte polític que "tenim entre mans" i que conclourà amb la fusió amb Els Verds el pròxim 6 de novembre.

Abril, qui ha acudit acompanyat per Miquel Rosselló, ha mostrat el seu interès pel qual la comunitat torni a comptar amb "majories d'esquerres", en les quals, a més d'haver-hi "un germà gran com el PSOE", hi hagi "altres components" d'esquerres com la formació que ell representa. En aquest sentit, ha assegurat que actualment compten amb alguns "avantatges" com el fet que "tenim als adversaris bastant desmantellats i amb bastants problemes interns", ha indicat amb referència als problemes que estan tenint lloc a la cúpula del PP.

Per la seva part, el secretari general dels Socialistes de Mallorca, Cosme Bonet, ha remarcat que la seva formació veu Iniciativa d'Esquerres com uns "aliats de futur per crear noves majories de progrés". "Hi ha un final de legislatura complexa", ha dit el socialista, que, a més, ha subratllat la importància que ambdues formacions "comparteixin les idees i els projectes que volem impulsar", així com els plantejaments a desenvolupar en els programes electorals.

Aquest tipus d'encontres és "molt positiu", segons Bonet, a l'hora de realitzar "majories alternatives a la dreta". Així, ha indicat que s'han reunit amb aquest partit en ser la "formació més nova" i tenir, així, la possibilitat de "conèixer de primera mà" el seu projecte. No obstant això, ha indicat que els Socialistes de Mallorca mantindran contactes amb altres formacions d'esquerres de cara als comicis de maig de 2011.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antònia m., fa mes de 13 anys
El que s'ha de renovar són ses persones, aamb aquesta colla d'incompetents i analfabets que tenim al govern és complicat dir que ets d'esquerres, de veres que a Mallorca no tenim gent d'esquerres amb una mica d'estudis, només tenim aquest inéptes de polítics. Renovació ja dels polítics i ma pareix que s'única solució és l'abstenció o el vot en blanc dels que volem en un futur un govern d'esquerres del que ens volguem sentir orgullosos.
Valoració:0menosmas
Per nofret, fa mes de 13 anys
l'objectiu de l'esquerra ha de ser sempre avançar cap a una societat més justa i el que veiem es que l'objectiu es exclusivament que no governi la dreta. No importa traicionar les aspiracions dels moviments socials, ni el continuar les obres de la dreta, ni adaptarnos al sistema capitalista si així els nostres partits es mantenen en el poder. valdria més estar a l'oposició i seguir avançant en drets generant conflictes, que no pas en els despatxos ajudant a consolidar un sistema econòmic i politic injust.
Valoració:2menosmas
Per No amb el meu vot, fa mes de 13 anys
Després del que ens han fet patir tendran el que mereixen: passar a l'oposició per ineptes. Diuen que una i oli, però aquesta vegada ja van dues i no mereixen l'aprovat. Si ha de venir el PP de Bauzà que vengui. Hem après que no ens queda més alternativa que lluitar. perquè quan l'esquerra arriba al poder és moltes vegades més antisocial que la dreta com està demostrat amb les reformes laborals i les traïcions constants als compromisos electorals.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente