algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Ramon dimiteix del Consell d'Eivissa

Així ho ha anunciat després d'oposar-se a la decisió de Tarrés de retirar la planificació del PTE

45086
Miquel Ramon, al centre de la imatge, ha estat respatllat per alguns companys. | GERMAN G. LAMA

El conseller de Política Territorial del Consell d'Eivissa, Miquel Ramon, anuncià ahir la seva dimissió, després d'oposar-se a la decisió del president d'aquesta institució, Xico Tarrés, de retirar la planificació del nou Pla Territorial Insular d'Eivissa (PTE) en negar-se a acceptar les prop de 2.000 al·legacions presentades al text.

Així ho comunicà en una roda de premsa Ramon (Eivissa pel Canvi), qui considerà que ja no té sentit estar a l'equip de Govern del Consell d'Eivissa, atès que ell havia estat el màxim responsable de la redacció del nou Pla Territorial de l'illa i la seva formació s'havia mostrat disposada a acceptar les al·legacions.

Ramon considerà que la seva partida no ha de significar la dimissió dels altres dos consellers insulars d'Eivissa pel Canvi, Albert Prats (conseller de Mobilitat) i Marga Torres (consellera de Patrimoni i Agricultura), de manera que, segons ell, aquests han de continuar al Govern, encara que a partir d'ara la seva formació "no treballarà tan a gust" com ho ha fet amb el PSIB.

Finalment, ha avançant que la seva dimissió es farà efectiva a final de mes. El responsable de la política territorial del Consell va comparèixer ahir davant els mitjans de comunicació, però "per primera vegada" no va permetre que li fessin preguntes. Ramon va reconèixer que la decisió de dimitir l'ha pres "d'acord amb Tarrés" i detallà que gran part de les seves "expectatives de feina en la Conselleria" passaven pel desenvolupament d'un PTE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tarrés regala el govern a la dreta, fa mes de 13 anys
Amb el desencert de Tarrés hi guanya el PP.
Valoració:4menosmas
Per hkw, fa mes de 13 anys
Ha dimitit el càrrec, no "ha dimitit del seu càrrec".
Valoració:6menosmas
Per Foner Mallorquí, fa mes de 13 anys
La coherència en política sempre és mereix respecte.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente