nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

UM considera el canvi com la prova «més evident» del «profund desgast» de Zapatero

UM ha qualificat de «desesperada» la remodelació feta pel president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que, segons la seva opinió, és la prova «més evident» del seu «profund desgast» i, per tant, «posa de manifest la difícil situació per la qual travessa».

En un comunicat, la formació presidida per Josep Melià ha considerat un «error» que Zapatero no hagi aprofitat aquesta remodelació per dotar amb «més rellevància i amb més pes personal el Ministeri d'Economia i davant l'actual conjuntura econòmica.

Per a UM, la reforma del Govern s'hauria d'haver concebut entorn l'aposta per un nou ministre d'Economia amb «més lideratge, tant personal, com de discurs.

D'altra banda, ha criticat la «contradicció» d'eliminar els Ministeris d'Igualtat i Habitatge i, en aquesta línia, ha estimat «poc coherents» les passes fetes pel president del Govern amb aquests dos departaments i ha titllat de «pèrdua de temps els esforços invertits durant aquesta legislatura».

Alhora, UM ha considerat una «contradicció» nomenar un ministre de Treball com Valeriano Gómez, que, segons ha recordat, s'ha mostrat contrari a la reforma laboral.

Els uemites també han reprovat la «poca credibilitat» de Zapatero, després que «fa només 15 dies anunciés que no hi hauria canvis a l'executiu». «La falta d'estabilitat d'aquest Govern es posa de manifest amb la tercera remodelació en dos anys i tot dins d'un escenari de profunda crisi econòmica, cosa que és molt preocupant per la imatge i confiança de cara als ciutadans de l'Estat i també dels mercats internacionals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per miquel, fa mes de 13 anys
ciutadà...per nacionalistes UM per progressites....????
Valoració:2menosmas
Per guapo, fa mes de 13 anys
Quina gelosia, ciutadà. Quina gelosia!

Si el diari troba que ha de destacar el que pensa UM, idò ben fet. Vosaltres què heu d'opinar si aguantau l'ansa als d'en ZP?
Valoració:16menosmas
Per MIquel, fa mes de 13 anys
D'acord amb UM. Zaptero és un atèntic problema per n'Antich. També crec que fan falta més pesos pesants...en queden dins el psoe?. Dins el PP sabem que no.
Valoració:12menosmas
Per ciutadà, fa mes de 13 anys
Em sembla molt bé que es destaqui el que pensa UM, però voldria també que es destacassin les opinions de les forces nacionalistes i progressistes...
Per una veu pròpia, endavant amb la vostra feina!
Valoració:-21menosmas
Per Nosaltres sols, fa mes de 13 anys
Aquí el desgast de la classe política és total i afecta tots els partits amb major o menor grau. La gent ja no creu en els polítics.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente