algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Pastor no renuncia al Consell i qüestiona les formes de Bauzá

Demana al seu partit que faci “les coses d'una altra manera” a l'hora de triar el cap de llista insular i critica Pere Rotger per haver-se postulat públicament

45446
Pastor, que també és portaveu del PP al Parlament, durant una intervenció en el ple d'ahir. | Ferran Aguiló - P. Bota

A set mesos de les eleccions, la designació dels candidats del PP a les principals institucions incrementa la tensió a les files conservadores. Si el líder del partit a Palma, José María Rodríguez, continua aspirant a ser el candidat a la batlia en contra del parer del president del PP, José Ramón Bauzá, ahir va ser el batle de Manacor i portaveu al Parlament, Antoni Pastor, qui no descartà la possibilitat de ser cap de cartell al Consell, un lloc que la cúpula de la formació reserva en principi a l'exbatle d'Inca Pere Rotger. Pastor qüestionà com Bauzá està gestionant la designació i criticà que Rotger es postuli públicament.

Als passadissos del Parlament, Pastor afirmà que actualment la seva major il·lusió és ser batle de Manacor, però, quan li preguntaren si li agradaria ser el candidat del PP al Consell, deixà clar que "qualsevol polític ha d'aspirar sempre a un càrrec de més responsabilitat i em semblaria lleig que a un polític en actiu no li vingués de gust ser candidat al Consell de Mallorca, la màxima institució de govern de Mallorca".

El de Manacor, però, no quedà aquí i criticà, sense ementar-lo, el seu company de partit l'exbatle d'Inca Pere Rotger, que s'ha mostrat públicament disposat a encapçalar la llista al Consell després que la cúpula del seu partit li digués que havia d'estar preparat per ser el candidat. "Jo no tenc aquesta afició que tenen altres companys meus de promoure's en els mitjans de comunicació", indicà Pastor, en una clara al·lusió a Rotger.

El també portaveu del PP al Parlament avisà que el candidat a Manacor el triarà la junta local i reconegué que el del Consell és responsabilitat del seu president, José Ramón Bauzá. En aquest sentit, demanà a la seva formació que "faci les coses d'una altra manera" i prengui les decisions internament, perquè "sembla que allò que es vol crear és divisió entre companys del mateix partit". Recalcà que ell no entraria en aquesta "guerra", perquè és un "debat que no condueix a res més que a debilitar el partit" i "els ciutadans tenen altres problemes".
La tensió dins el PPs'ha incrementat arran de la decisió de Bauzá d'excloure de les llistes Jaume Font, l'home elegit per ell per encapçar la candidatura al Consell.

Un pic descartat Font, Bauzá pensà que podria liderar la candidatura Rotger, a qui havien oferit ser president del Parlament si guanyava el PP. Bauzá, suposadament, tenia intenció d'oferir la hipotètica presidència del Parlament a Rodríguez perquè renunciàs a ser el candidat a Palma. Aquesta oferta, però, no s'ha produït. Rodríguez no es conforma amb això i continuar aspirant a ser cap de cartell a Ciutat. A més, la proposta de situar Rotger al Consell no té un suport unànime i diversos sectors de la formació preferirien Pastor, que no s'havia mogut per respecte de Font. Ahir, just un dia després que es conegués que Bauzá el volia només a Manacor, Pastor deixà clar públicament que no es descartava per ser el cap de llista al Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antoni, fa mes de 13 anys
Pinten bastos!!!!
En Caudillo Bauzá no vol que nigú li faci els comptes!!!!
Valoració:9menosmas
Per Jaume, fa mes de 13 anys
Aquest "pájaro" ha tirat a sa basura dos milions d'euros dels manacorins amb sa xuleria des pont de Porto Cristo.És ben hora que tots aquets inútils surtin d'una vegade de tots els càrrecs públics.
No entenc aquest païs.
Valoració:7menosmas
Per Marcel Bonveí, fa mes de 13 anys
És igual qui sigui el cap de cartell en es PP Balear, serà una simple marioneta. On manen de veritat és en la capital del Reino a Madrid i aquí el Verdugo Bauzà Executa, les ordres...
Valoració:18menosmas
Per Foraviler, fa mes de 13 anys
Mare de deu, en Pastor també? Per favor senyor Bauzà deixen algún de viu.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente