nubes dispersas
  • Màx: 17.54°
  • Mín: 8.69°
16°

Antich viatja a Euskadi per veure els nous trens de Mallorca

Les empreses ferroviàries CAF i Lander Simulations preparen els vagons elèctrics

El president del Govern, Francesc Antich, viatja avui a Euskadi per visitar a Irun l'empresa ferroviària basca Construccions i Auxiliar de Ferrocarrils S.A. (CAF) i a Sant Sebastià les instal·lacions de l'empresa Lander, Simulations & Training Solutions S.A. en les quals es fabriquen les unitats elèctriques de tren que substituiran les de dièsel i els simuladors de conducció ferroviària.

Així, Antich visitarà les instal·lacions d'ambdues firmes acompanyat pel conseller de Medi ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens, i el director gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca, Jaume Jaume. En primer lloc, el president visitarà aquest dimarts a Sant Sebastià l'empresa Lander, Simulations & Training Solutions, en la que es fabriquen els simuladors de conducció ferroviària.

L'endemà, Antich es traslladarà a Irun, acompanyat del conseller delegat de CAF, Andrés Arizkorreta, per visitar la planta de l'empresa a Irun, on és ubicada la cadena de muntatge dels nous trens a Mallorca i, posteriorment, visitarà la planta principal i seu de CAF a Beasain.

Antich també s'entrevistarà amb el lehendakari, Patxi López, al Palau d'Artaza.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xop, fa mes de 13 anys
Totalment d'acord amb en Xap. A veure si al nostre president se li aferra qualque cosa de per allà i torna amb qualque cosa més que maquetes de trens que, tanmateix, no tenen via per córrer....
Valoració:2menosmas
Per xap, fa mes de 13 anys
hi podria anar a veure com se fa per aconseguir un parell de competencies, uns quants milion d'euros de l'estat, i sobretot com per molt que te toquin lo que no sona poder funcionar.

Ai no que el PSIB al final es PSOE.
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente