nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

La inversió del Govern en Educació supera el previst en 40 milions

Francesc Antich, acompanyat del conseller del ram, Bartomeu Llinàs, afirma que s'han superat els compromisos en infraestructures

45412
Antich i Llinàs han anunciat els nous projectes. | Ferran Aguiló - J. Torres.

La Conselleria d'Educació i Cultura ha superat a l'entorn d'un 33% els seus compromisos en infraestructures i ha invertit 160 milions d'euros en 84 projectes, amb la creació de 14.000 places noves, davant els 120 milions d'euros en 57 projectes que s'havien previst al començament de la legislatura. El president del Govern, Francesc Antich, i el conseller d'Educació i Cultura, Bartomeu Llinàs, han realitzat avui balanç de les infraestructures educatives desenvolupades fins al moment en una roda de premsa en el Consolat de Mar.

Antich ha assegurat que la tasca en aquesta matèria no es dóna per closa sinó que s'han planificat ja uns altres 23 projectes que suposaran una inversió addicional de 79 milions d'euros i unes 5.500 places noves, la construcció de les quals s'estima que a més suposarà la creació de 3.400 llocs de treball. El president ha subratllat que "una part important de les inversions en infraestructures i tecnologies s'han destinat a educació" i ha assegurat que la inversió realitzada en aquesta matèria durant l'actual mandat és històrica a les Balears.

El conseller Llinàs ha destacat la tasca realitzada a Manacor i Llucmajor, on hi havia "una manca clara" d'infraestructures, de la mateixa manera que a Eivissa, que serà el lloc on s'haurà invertit més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.