nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Els promotors de Son Bordoy han rebut 720 peticions de pisos en 15 dies

L'empresa, que ofereix habitatges a 75.000 euros, no començarà a comercialitzar els 750 prevists fins que Cort i Consell no aprovin el projecte

Els promotors que projecten la urbanització de Son Bordoy, al Molinar de Palma, han rebut ja 720 peticions de persones interessades a comprar els pisos projectats a la zona. I això, en només 15 dies. Una de les raons és que ara mateix no hi ha al mercat una oferta de pisos nous a preus assequibles com la que es planteja aquí, on es preveuen construir cases que s'oferiran a partir de 75.000 euros.

La promotora va obrir una pàgina web dia 2 d'octubre, un dia després que el Consell de Govern aprovàs sotmetre aquest projecte d'urbanització a exposició pública. Amb tot, l'empresa no començarà a comercialitzar els pisos fins que el projecte no tingui el vistiplau de l'Ajuntament de Palma i del Consell de Mallorca, que han d'emetre informes vinculants en els propers mesos.

La fase de Son Bordoy inclou la construcció a la zona de 750 habitatges, 250 de lliures i 500 de socials. Aquests pisos socials es comercialitzaran a preus econòmics, de 75.000 euros els de 50 metres i una habitació, de 120.000 a 130.000 euros els de dues habitacions, i d'uns 165.000 euros els de tres habitacions. Per accedir-hi, els interessats no hauran de tenir cap pis en propietat i hauran de cobrar menys de 45.000 euros a l'any.

El projecte inclou, a la vegada, la millora dels accessos al Molinar i reserva espais per a nous equipaments al barri. A més, preveu una zona verda que en farà tres com la plaça Major de Palma i una àreacomercial. Suposarà una inversió de 200 milions d'euros.

Amb tot, perquè es materialitzi el projecte caldrà disposar del vistiplau de l'Ajuntament de Palma i del Consell de Mallorca. En la primera institució és on podria haver-hi més problemes, perquè l'equip de govern (PSIB i Bloc) ha manifestat dubtes i, a més, no té majoria en el ple. El Partit Popular ja ha deixat clar que s'hi oposa i UMtambé posa condicions que ara per ara no es preveuen en el projecte que ha sortit a exposició pública. Si superàs l'informe preceptiu de l'Ajuntament, el projecte haura de ser aprovat per la Comissió d'Urbanisme del Consell, on l'esquerra encara té majoria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per gueto son bordoy, fa mes de 13 anys
Aixo sera un gueto
Valoració:0menosmas
Per ?, fa mes de 13 anys
Quan t'hi apuntes, entres en un sorteig de wifi i promets que votaràs p..., no és ver?
Valoració:0menosmas
Per Do not visit Majorca, fa mes de 13 anys
Regla de tres, si un conjunt de 750 habitatges ha de costar 200 milions de euros, quin ès el preu de cada habitatge?
Resposta: 266.666'67 euros.
Valoració:10menosmas
Per Pelotassos SL, fa mes de 13 anys
Què guai. Un altra urbanització.
Valoració:7menosmas
Per un, fa mes de 13 anys
Una cosa és comprar una cosa que existeix i una altra molt diferent comprar ara una cosa que per ventura existirà més endavant.
Valoració:-1menosmas
Per wkh, fa mes de 13 anys
BORDOI
|| 1. m. Paratge aigualós (Mataró).
|| 2. Llin. existent a Alaró, Alcúdia, Andratx, Argentona, Artà, Barc., Campos, Castelló, Esporles, Felanitx, Llinars, Mataró, Palma, etc. (V. Bordoll).

(Alcover-Moll)
Valoració:3menosmas
Per S., fa mes de 13 anys
Molta propaganda li fan a Son Bordoy, el nou botxintxe del Molinar.
Valoració:19menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 13 anys
Una cosa és fe peticions i l'altra és comprar. Això ho saben els que es dediquen al tema.
Valoració:1menosmas
Per Marcel Pich, fa mes de 13 anys
Clar, perquè si t'apuntes entres al sorteig d'una wii.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente