algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

La Policia deté, interroga i deixa en llibertat dos empleats de Clave per una peça d'Ibatur

Avui a primera hora està previst que els comptables prestin declaració davant el jutge instructor en qualitat d'imputats

El Grup de Delinqüència Econòmica de la Policia Nacional va deixar ahir a darrera hora del capvespre en llibertat dos comptables de l'agència de publicitat Grup Clave que havien estat detinguts durant el matí. Els dos, un home i una dona, passaren el dia a Prefectura i foren interrogats amb relació a una peça secreta del cas Ibatur en la qual s'investiguen les empreses Over Marketing, Match Golf i Pula Golf.

Aquesta és l'única secció encara secreta del sumari. També declarà ahir davant la Policia i com a testimoni l'empresari i exportaveu del PSM a l'Ajuntament de Palma Pere Muñoz, vinculat a una empresa de comunicació, IRU Gestió i Producció.

El cas també conegut també com operació Passarel·la investiga presumptes irregularitats per part de l'organisme públic en la concessió de contractes, convenis i subvencions a diferents empreses i societats relacionades sobretot amb activitats comunicatives. Una d'elles és el mateix grup Clave.

Els dos detinguts després de passar la nit a casa declararan avui de bon matí davant el jutge Lope Sola en qualitat d'imputats. Cal recordar que dins aquesta mateixa causa va ser detingut el mateix propietari de Clave, qui hagué d'afrontar una fiança per eludir l'entrada a la presó.

D'altra banda, ahir continuaren les declaració pel cas Ibatur als jutjats de l'avinguda d'Alemanya. No hi acudí l'empresari J.C, però sí el seu presumpte testaferro i apoderat de la empresa Gestora Balear de Negocios, M.V, que les parts van observar que patia transtorns psíquics, que ell mateix admeté. L'empresari havia confessat la realització de factures falses. També declarà el director creatiu de Clave, que digué al jutge que ell no diua temes administratius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jomateix, fa mes de 13 anys
també haurien de començar a cercar dins el funcionariat i trobarien molta merda
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente