cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Mayans adverteix Antich que la credibilitat cal guanyar-la

El portaveu d'Agrupació d'Independents per Formentera (AIPF), Josep Mayans, ha advertit avui al president del Govern, Francesc Antich, que la credibilitat "no és innata", cal guanyar-la i per això es necessita quelcom més que promeses, per la qual cosa li ha demanat que es deixi de retòrica i parli de coses concretes.

Mayans, que ha iniciat amb la seva intervenció davant la cambra balear la segona jornada del debat sobre l'estat de l'autonomia, ha realitzat un discurs interpelatiu, amb l'objectiu que el president, en el seu torn de rèplica, pugui aclarir i aportar dades sobre qüestions que "realment preocupen la gent".

El diputat per Formentera ha deixat per al final les qüestions relatives a la seva illa i ha centrat la seva intervenció a retreure al president els seus "oblits" durant el seu discurs d'ahir: "no va dir ni una paraula d'agricultura" i va ser "impressionant l'absència" del medi ambient en el seu discurs.

Li ha recordat que fa temps va anunciar que es firmarien acords amb entitats de crèdit per facilitar l'accés a les hipoteques i que Antich no ha explicat els resultats d'això, ni tampoc ha detallat les propostes concretes per al Règim Especial de les Balears, ni ha comptat els efectes del pla de foment industrial.

"La credibilitat no és innata, senyor president, cal guanyar-la", ha recalcat Mayans, que ha incidit en la volatilitat del Govern, en els seus "canvis de consellers", en la ruptura amb UM i la supressió de conselleries.

Respecte a Formentera, el diputat d'AIPF ha demanat explicacions al president sobre l'ampliació de l'únic institut de l'illa; sobre els projectes d'agricultura de regadiu; la residència de la tercera edat per a la qual "ja hi ha terreny" i sobre "l'abandonament" en el qual, segons ell, s'ha deixat la Finca de Son Marroig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.