nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

Escoleta i ludoteca a Son Espases

La Conselleria garanteix els serveis per guardar i entretenir els infants

El nou hospital de referència de Mallorca, Son Espases, disposarà d'una escoleta i una ludoteca. Això ha confirmat la Conselleria de Salut, que donarà així compliment a una reivindicació històrica dels sindicats amb presència a l'àmbit sanitari.

Els professionals del sector consideren que una escoleta és, precisament, una passa endavant en matèria d'igualtat. Per què? Doncs perquè permet conciliar la vida laboral i la familiar, o almanco la facilita. A més, la decisió de construir un centre infantil és avalada pels bons resultats que dóna la instal·lació de Son Llàtzer.

L'empenta inicial a la creació d'aquest tipus de serveis és obra de la gestió de l'anterior consellera de Salut, la popular Aina Castillo. De fet, Castillo ha demanat en diverses ocasions l'extensió d'escoletes a tots els centres sanitaris de nova obra. "Però no em fan cas", assegura la portaveu sanitària del PP. Precisament, Castillo criticà recentment que la Conselleria dirigida per Vicenç Thomàs "no en tingués planificada una" al nou hospital.

Finalment, no tan sols hi haurà guarderia, sinó que també hi crearan una ludoteca. Així, el servei tindrà diferents tipus d'usuari. Per una banda, possibilitarà que les famílies que es desplacin al centre sanitari per visitar un pacient puguin deixar els nins petits en un espai segur i entretingut. Per una altra, farà més divertida l'espera i l'estada en un hospital. De fet, els pacients més joves que ingressin a Son Espases tindran a la seva disposició joguines infantils, de taula i diferents tipus de material lúdic.

Aquesta és una de les millores executades per la Conselleria de Salut i ha generat molta polèmica en les darreres setmanes. De moment, està previst que les obres de Son Espases acabin a l'octubre i que abans de finalitzar l'any entri en operació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per CAROLINA MUS CERDÁN, fa mes de 13 anys

m'agradaria enviar el meu curriculum per fer feina a s'escoleta de son espases, on el puc enviar?

GRACIS

Valoració:7menosmas
Per Ligeia, fa mes de 13 anys
Excel·lent iniciativa.
Valoració:-2menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 13 anys
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente