muy nuboso
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
12°

Grimalt no confirma si substituirà l'escó que deixà Dolça Mulet al Consell

L'exconseller ha assistit avui als jutjats per declarar en qualitat de testimoni per la seva presumpta participació en la redacció del Pla Territorial de Mallorca

117866
Grimalt respon a les preguntes dels periodistes tot just sortir de la seva testificació. | Ferran Aguiló - M.À.C.

L'exconseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, ha dit avui que encara no té decidit si substituirà Dolça Mulet a l'escó que aquesta va deixar buit el passat 24 de març en el Consell de Mallorca, a fi de poder reincorporar-se al seu lloc de personal laboral en la Institució Insular després de ser destituïda del seu càrrec de consellera de Promoció Sociocultural i Esports.

Grimalt és el següent en la llista i per tant la persona a qui correspon ocupar l'escó de Mulet en el Consell de Mallorca. Tanmateix, l'exconseller no ha decidit encara si acceptarà el càrrec ja que tem que la seva condició d'imputat en el cas Maquillatge pogués afectar la seva activitat política en la Institució Insular.

Així ho ha assenyalat Grimalt a la seva sortida als jutjats de la Via Alemanya, on ha acudit aquest matí per prestar declaració en qualitat de testimoni per la seva presumpta participació en la redacció del Pla Territorial de Mallorca (PTM) en la passada legislatura, i que podria haver generat escàndols urbanístics per valor d'uns 300 milions d'euros.

Durant la seva declaració, el jutge ha preguntat Grimalt sobre una reunió feta el 2003 en la qual presumptivament hi va haver presents membres de PP i UM, i durant la qual es van abordar aspectes relatius a les Àrees de Reconversió Territorial contingudes en el PTM.

Preguntat pels periodistes sobre si va assistir a aquesta reunió, l'exconseller de Medi Ambient, qui en la passada legislatura ostentava el càrrec de cap d'Urbanisme en el Consell de Mallorca, va eludir realitzar declaracions i es va limitar a assenyalar que ha contestat totes les preguntes que li ha formulat el jutge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un lector curiós, fa mes de 14 anys
Per que la notícia sigui sencera caldria haver afegit el nom de la persona que ve després de Grimalt a les llistes d'UM al Consell de Mallorca.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente