algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Balears liderà la petició de crèdits dels plans FuturE i Renove a 2009

Un total de 747 operacions quedarien emparades pels fons esmentats

Balears ha estat la comunitat autònoma des de la que s'han sol·licitat més crèdits dels plans Renove i FuturE 2009 impulsats pel Govern, amb gairebé 286,7 milions d'euros, segons les dades del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç.

Dels 1.500 milions d'euros que suposen ambdues línies de crèdit -dels quals 100 milions del Pla FuturE anaven directament destinats a Canàries-, Balears ha estat la comunitat autònoma que més fons ha sol·licitat, amb el 20,58 per cent del total, per dur a terme 747 operacions, ha informat el Govern en un comunicat.

Per darrere de les Balears se situen Catalunya, amb un 19,95 per cent, dels préstecs sol·licitats; Canàries, amb un 14,88 per cent; Andalusia, amb un 11,38 per cent; i el País Valencià, amb un 7,47 per cent.

El president del Govern, Francesc Antich, ha destacat l'excel·lent resposta dels empresaris de les Illes Balears davant l'esmentada oferta de crèdit per millorar els establiments turístics i ha afegit que s'ha d'aprofitar aquesta voluntat de millora per dur endavant, des de les institucions, projectes que ajudin a millorar l'oferta de la comunitat.

Antich ha reiterat l'aposta que farà el Govern pel turisme el 2010, amb la presentació del "màster pla" de la Platja de Palma, amb actuacions acordades per millorar diferents zones turístiques i altres inversions per millorar el producte.

El president ha recordat que una part important de les inversions estatutàries aniran destinades al turisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.