nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Manifest contra la corrupció dels polítics

Tretze entitats denuncien l'actual situació generada per la proliferació de casos de mala praxi a les institucions

Des de Justícia i Pau de Mallorca s'ha promogut aquest document enviat als mitjans de comunicació de les Illes Balears, on es recull l'opinió de 13 entitats civils i religioses sobre les actuacions corruptes en política. Volen alertar l'opinió pública "d'uns fets que van contra els valors democràtics", com explica el president de Justícia i Pau, Carmel Bonnín.

Per altra banda, també assegura que "la democràcia va tornant menys participativa i corcada per dins". No han fet arribar el seu escrit a cap polític, tot i que esperen despertar consciències i generar debat. Bonnín puntualitza que "ja n'hi ha prou de tanta corrupció i que tothom té, ara, aquesta sensació de cansament".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Andreu, fa mes de 14 anys
Que la societat civil es manifesti a favor de mantenir un sistema democràtic lliure del corc de la corrupció sempre és una bona notícia. Enhorabona per la iniciativa.
Valoració:4menosmas
Per Cecili Buele i Ramis, fa mes de 14 anys
Anima i reconforta veure que una entitat mallorquina com Justícia i Pau fa públic un Manifest conjunt contra la corrupció, signat per tretze entitats que denuncien la situació actual marcada per la proliferació de mala praxi a les institucions! Llàstima que no s'hi esmentin votants i funcionaris que l'haguessin poguda impedir...
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente