algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

El PP vol la dimissió de Vicens per actuar com un «vertader ocupa» a Ternelles

Consideren inacceptable «l'assalt» perpetrat pel conseller de Mobilitat, entre d'altres líders del PSM

111700
Gabriel Vicens, diumenge a Ternelles amb altres companys. | T. AYUGA

El portaveu adjunt del PP, Toni Fuster, ha considerat avui que el conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Gabriel Vicens, «no hauria de continuar ni un minut més al Govern» després d'actuar com un «verdader ocupa» a «l'assalt» dilluns passat a la possessió de Ternelles, al municipi mallorquí de Pollença, «menyspreant el dret a la propietat privada».

En una roda de premsa, Fuster ha criticat que Vicens, el portaveu del Bloc, Biel Barceló, i el director insular de Patrimoni del Consell de Mallorca, Gabriel Cerdà, «van vulnerar la legislació que ells mateixos han impulsat» i que, per tant, «haurien de ser exemple social del seu compliment».

«El comportament de Vicens i dels polítics del Bloc que van participar a l'assalt a Ternelles ens avergonyeix com a ciutadans, ja que la crida a la insubmissió social és un extrem inacceptable en uns responsables polítics», ha dit, i alhora ha recordat que al marge de la «polèmica jurídica» sobre la titularitat del camí, «el fet cert és que hi ha una legislació que cal complir i que estableix que només poden transitar per aquesta zona un màxim de 20 persones».

En aquesta línia, ha indicat que «no parlin de fortalesa del pacte i de transmetre seguretat als ciutadans els qui incompleixen fent ostentació dels seus càrrecs públics el primer principi de la seguretat jurídica». «La Llei és per a tots i no hi pot haver excepcions i molt menys tractant-se d'un conseller», ha sentenciat.

«AUGMENT DE LA INCERTESA»

Per la seva banda, el portaveu popular, Carlos Simarro, ha expressat la seva preocupació pel fet que l'índex de preus de consum (IPC) baixés un 0,5% a Balears durant el mes de setembre passat respecte al mes passat, situant la taxa interanual en un -1%, el que, segons la seva opinió, suposa un «augment de la incertesa, a causa que «s'ha reduït el consum privat».

«Malgrat que la caiguda dels preus pugui constituir una aparent font d'alegria per als consumidors, la deflacció és un fenomen molt perniciós que hauria de preocupar seriosament, tot i que sigui feble, perquè implica una distorsió en l'assignació dels recursos, uns canvis importants en la distribució de la renda i, sobretot, un creixement de la producció per sota del seu potencial que reflecteix l'existència d'una situació econòmica depressiva», ha apuntat.

A més, ha afegit que en un escenari de deflacció, el pes dels deutes «augmenta per als deutors» i ha assenyalat que «resulta difícil escapar-se d'aquesta situació una vegada que s'entra en ella». Així, ha insistit que la caiguda dels preus es deu a una «forta disminució del consum privat», el que, segons la seva opinió, suposa que la «màquina de l'economia està gairebé aturada i és una prova més que malgrat el que anuncien els governs d'esquerres un dia si i un altre també, els problemes econòmics no han passat».

Finalment, Simarro ha advertit que si l'economia no es reactiva, els preus seguiran baixant sent això un senyal clar que el motor de l'economia «segueix baixant de revolucions», el que, segons la seva opinió, demostra que la política econòmica que s'està seguint no és l'adequada».

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria Llodrà, fa mes de 14 anys
Jo deman la dimissió del batle de Pollença per defensar els interessos d'uns propietaris i no els de tot el poble!
Valoració:-15menosmas
Per antònia, fa mes de 14 anys
es un paperina, sr. vicens a caseta, inepte.
Aquests del PSM cada dia pitjor.
Valoració:-5menosmas
Per EN JOAN DE S´AIGO, fa mes de 14 anys
Particularmente opino que si hay un cerramiento ilegalde un camino público la Abogacia de laComunidad debe plantear un pleito y segui el camnio legal, y hasta que se resuelva el pleito pues no se puede pasar mas que la gente prevista que creo son 20 por dia creo, pero mucho menos el Conseller debe pasarse de esta manera lo preceptivo en Derecho. Dicho esto es de auténticos "poquesvergonyies" lo del PP, acaso Matas por poner el sumsum de los ejemplos no se salto la Ley en mayúsculas dando a dedo un contrato de un proyecto (Palma Arena) multimillonario y que pasaba pero de muchos millones lo previsto por la Ley para poder sin concurso? Hay gente com cara dura que esos del PP, no tienen verguenza ni la conoce, ah y los del Palma Arena no es el único que han dado a dedo pasándose por el forro de sus caprichos la Ley de Concursos de la Administración, eso se llama simplemente señores del PP, PREVARICACION EN MAYÚSCULAS, y estos señores payasos del PP es DELITO.
Valoració:13menosmas
Per Parlar en propietat, fa mes de 14 anys
No demanen le dimissió per reinvidicar l'ús dun camí públic, hauriem de començar a parlar en propietat i ser justs amb les paraules i amb els fets, i no deixar-nos dur per fanatismes ni radicalismes com fa en Jaume, simplement, encertadament o no, es demana la dimissió per vulnerar la legislació que ells mateixos han impulsat i que, per tant, haurien de ser exemple social del seu compliment. I per altra banda, tampoc crec que sigi necesari arribar als insults perquè de pocavergonyes n'hi ha per tot arreu.
Valoració:11menosmas
Per Sebel·lí, fa mes de 14 anys
No hi ha res d'ocupar aquí. Els camins públics són de tothom. Fora cacics de Ternelles!
Valoració:-1menosmas
Per jaume, fa mes de 14 anys
té collons demanar la dimissió a en Vicens per reivindicar un camí públic que ara roman tancat per l'interés privat de la família March, amb el vist-i-plau d'UM, quan en el seu partit no deixen d'entrar cada dia militants seus als jutjats per corrupció. és a dir quan es defensen els interesos generals de la població s'ha de dimitir en canvi quan es ROBA als ciutadants es defensa i no passa res.
Puta vergonya de PP
Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente