algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Pepote i Moisés paguen les seves fiances

Són els dos darrers detinguts que ho fan després d'aconseguir reunir els 50.000 euros que el jutge José Castro els imposà dissabte per poder eludir l'ingrés a la presó

El director general d'Esports del Govern de Jaume Matas, José Luis Pepote Ballester, i l'exgerent del Palma Arena, Jorge Moisés, pagaren ahir dematí les fiances que el jutge José Castro els fixà dissabte de matinada després de declarar per tal d'evitar l'ingrés a la presó. Ambdós foren detinguts dimecres en l'operació Espasa per la seva suposada relació en l'augment del preu de la construcció del velòdrom de Palma, que passà de tenir un presssupost inicial inferior als 47 milions d'euros a costar-ne finalment més de 110 milions. A Pepote i a Moisés se'ls establiren les quanties més altes entre tots els arrestats: 50.000 euros a cadascun. Tenien fins ahir per efectiu el pagament i sembla que no els fou gaire difícil reunir els doblers.

El primer que pagà fou l'exdirector general d'Esports, que no acudí en persona als jutjats, sinó que ho féu el seu misser, Àngel Aragón, qui efectuà el tràmit abans del migdia. Poc abans de les 12.30 hores, arribaren a l'edifici de l'avinguda d'Alemanya Moisés i el seu advocat, Gaspar Oliver. Segons explicà el mateix imputat, els doblers havien estat replegats gràcies a uns estalvis de sa mare, obtinguts de la venda d'un immoble fa deus anys.
Així mateix, Moisés assegurà que se sent tranquil per la seva actuació amb relació al Palma Arena: "Malgrat quedar commocionat per la detenció, vaig contestar tot el que em demaneren els fiscals i la Policia", manifestà.
Preguntat si considerava excessiva la quantitat fixada pel jutge (la fiança d'altres arrestats fou de 15.000 euros), el misser sentencià que "la fiança garanteix la llibertat". També és cert, però, que moltes vegades es fixen segons el grau de responsabilitat que té en el cas el detingut. D'altra banda, Moisés rebutjà fer qualsevol declaració sobre Jaume Matas, per qui, segons sembla, es demanà en els interrogatoris. Els imputats no tenen de moment nova data per ser citats a declarar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xap, fa mes de 14 anys
jo voldria veure qualsevol de noltros trobant 50.000 euros per pagar una fiança, jo com a molt arribaria a nes 5 - 10, i ells en 2 dies en tenen 50.

Es literalment impossible que no hi hagi cosa amagada, ja que tots es que han posat fiança del PP tots ho han pagat amb tranquilitat i rapidesa....
Valoració:8menosmas
Per Un de tantíssims, fa mes de 14 anys
S'inicia la CAMPANYA per a que es faci al PARTIT POPULAR RESPONSABLE CIVIL SUBSIDIARI per la NEGLIGENT GESTIO I escandalós i injustifcat SOBRECOST en la construcció del PALMA ARENA.
Valoració:5menosmas
Per Cadeneta, fa mes de 14 anys
I d'on surten els doblers de les fiances ? Segur que no surten del robatori previ?
Cadena pepètua per als corruptes !
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente