algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El comitè d'empresa de SFM atura durant dues hores el servei de metro i de tren

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) comunicà ahir que 30 dels 233 treballadors que té l'empresa van seguir la vaga fixada entre les 10.00 i les 12.00 hores. Aquestes van ser les dades que facilità la direcció de SFM, segons els càlculs de la qual durant la jornada d'ahir es van complir tots els serveis mínims amb "normalitat".
D'altra banda, l'empresa aprofità per recordar que ja s'estan instal·lant els martells d'emergència a les unitats dièsel, a la vegada que preveu que en breu es comencin a col·locar els extintors. Aquestes qüestions formaven part del plec de queixes formulades pels treballadors. Així mateix, la direcció de SFM assegurà que té "la màxima disposició" per al diàleg i "sempre serà receptiva a tota proposta concreta de millora de qualitat".

Negociació en marxa

En tot cas, des de la direcció de Serveis Ferroviaris es valorà "positivament" el fet que, per primer cop des que s'ha iniciat el procés de vaga, el comitè d'empresa plantejàs en la reunió mantinguda dimecres qüestions relatives al procés d'ampliació de plantilla de 83 places que està impulsant la companyia, com per exemple "els mèrits per a la promoció interna i el concurs de trasllats, la composició dels tribunals d'oposicions, els temaris d'aquestes i el nivell de català exigit per a algunes categories".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.