algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°

En marxa la nova estació d'autobusos

Les instal·lacions començaran a oferir avui mateix els seus serveis als vehicles de les línies de la xarxa interurbana

La nova estació Interurbana d’autobusos obre avui les portes amb l’objectiu de donar servei a 3,7 milions d’usuaris cada any. Així ho assegurà ahir el conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Gabriel Vicens, durant l’acte oficial d’inauguració d’aquestes instal·lacions que estan situades a l’interior de l’estació Intermodal de la plaça d’Espanya de Palma.

La xarxa d’autobusos interurbans disposarà a partir d’avui de 14.500 metres quadrats i 29 àrees de càrrega i descàrrega per a autobusos, amb les quals el Govern vol donar més "fluïdesa" al trànsit del centenar de línies que arriben a operar els mesos d’estiu –75 a l’hivern. Vicens, acompanyat pel director general de Mobilitat, Antoni Verger, i la gerent del Consorci de Transport de Mallorca, Immaculada Salamanca, informà que l’estació acollirà fins a 500 entrades i sortides diàries entre les 6.15 del matí i les 00.15 de la nit.

Millores de 4,9 milions

Vicens assegurà també que el Govern ha hagut d’invertir 4,9 milions d’euros per dur a terme una reforma d’"emergència" sobre el projecte inicial de l’anterior Executiu per solucionar els problemes de drenatge que presentava l’obra, impermeabilitzar la llosa, col·locar sostres falsos i adaptar l’estructura a les normatives per a aquest tipus d’instal·lacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Andarí, fa mes de 15 anys
Em deman si per mobilitat s'entèn anar del Polígon de Son Fuster al de Son Castelló en 45 minuts com mostra el mesurador de l'EMT quan estan a dues passes que cap vianant no pot travessar per culpa de les vies i autovies i manca de passos sense jugar-s'hi la pell.
És més fàcil passar la valla de Melilla a Marroc que anar del camí Vell de Bunyola al carrer de Ter.
Això si que és el mur de Berlin.
Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 15 anys
quan es podrà emprar la targeta intermodal als trajectes que depenen domés de l´autobus?
Valoració:0menosmas
Per Comissions, fa mes de 15 anys
El que no diuen es que per cumplir amb els horaris de transabus els xofers han de superar tots el limits de velocitat per la ruta ja que per donar un eixemple han cubrir Palma-Santa Ponsa-Paguera-Camp de Mar-Andraitx-Port d´Andraitx en 1h. y 20 minuts u Palma-Palmanova-Magalluf-Son Ferrer-El Toro amb 1 hora y al govern només l´importa els dotbes no la seguretat dels passatjers ni la salut dels xofers, a més de que no hi ha cap normativa pels usuaris pel us del servici.
Valoració:3menosmas
Per Portegar no és definitiu, fa mes de 15 anys
Convé que expliquin com s'han eliminat les goteres que travessen el forjat, perquè allà dins hi plovia de valent abans de les reparacions.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente