cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

“Que la direcció doni la cara”

Antoni Pastor nega estar darrere la dimissió de Catalina Soler i trasllada el seu malestar al secretari general, Guillem Estarellas. “No vull cap tipus d'enfrontament i estic centrat en el congrés insular”, diu

El batle de Manacor i candidat a la presidència del PP de Mallorca, Antoni Pastor, contestà ahir a les crítiques llançades contra ell des de la cúpula del partit en les quals l’acusen d’actuar amb "revengisme" i d’estar darrere de la dimissió de Catalina Soler. Pastor negà "amb rotunditat" aquest darrer extrem i reclamà que, "si qualsevol membre de la direcció vol dir res sobre mi, que ho faci amb nom i llinatges i que doni la cara".

El manacorí traslladà ahir mateix el seu malestar sobre això al secretari general del PP balear, Guillem Estarelllas. En declaracions a aquest diari Pastor insistí a manifestar que "no vull cap tipus d’enfrontament i estic centrat en el congrés insular". Per això, també afirmà que no entén les manifestacions en contra seva "perquè no és el moment de cercar polèmiques".

Amb tot, lamentà "la manca de respecte" amb què ha actuat el partit amb relació a Catalina Soler. "Ella ha tingut els seus motius per anar-se’n i té molta personalitat. Jo no puc estar darrere de la seva dimissió perquè estic al seu costat, és la meva amiga", digué.

Suport de sa Pobla

En relació amb el congrés insular, la junta local de sa Pobla decidí dilluns per unanimitat donar suport en bloc —tindrà 13 compromissaris— a la candidatura d’Antoni Pastor amb vista a dia 29. Els populars poblers, que es troben en procés de renovació, consideraren que la candidatura del de Manacor representa "un discurs de centre, en el seu contingut i en les seves formes, d’acord en les nostres sensibilitats i en el document que presentàrem abans del congrés autonòmic".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.