algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Nadal diu que la situació de Vicens és “dolorosa” per al propi afectat

El president d'Unió Mallorquina (UM), Miquel Nadal, ha assegurat avui que la situació que travessa el fins a ahir portaveu del partit en el Parlament balear, Bartomeu Vicens, és “dolorosa” per al propi afectat i assegurà que el pacte de governabilitat a l'arxipèlag és estable.

Així es pronuncià el també conseller de Turisme del Govern en declaracions als mitjans de comunicació després d'acudir a Madrid a una reunió amb el secretari d'Estat de Turisme, Joan Mesquida, en la qual han rubricat un protocol per al desenvolupament del programa pilot de 'Turisme Social Europeu' a les illes per a 2009.

Nadal, davant les preguntes dels periodistes, ha declinat pronunciar-se de forma detallada sobre el balanç del debat sobre l'estat de la comunitat i sobre les mesures judicials que es prenguin contra el portaveu d'UM, sobre el qual pesa una querella per part de la Fiscalia pel cas 'Són Oms' i en el qual el jutge que instrueix el cas ha demanat l'adopció d'una mesura cautelar al Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJB) en ser aforat a la cambra.

“És dolorós per al senyor Vicens però avui parlam de Turisme”, va postil·lar simplement el líder d'UM. També va ser preguntat per la seva valoració sobre si amb l'actual situació apreciava que la relació entre els partits que conformen l'Executiu balear era estable. “Absolutament”, va sentenciar Nadal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lleonard, fa mes de 15 anys
Més dolorosa és per a la butxaca dels ciutadans i ciutadanes, els fotuts amb els seus negocis, i que no tenim els doblers a les Illes Caiman.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente