algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Estaràs diu que Cardona ha deixat clara la seva honradesa davant la jutgessa

La presidenta el PP balear i portaveu del grup parlamentari popular, Rosa Estaràs, ha assegurat avui que l'“honradesa” de l'exconseller de Comerç i diputat balear popular Josep Joan Cardona “ha quedat clara” després d'haver prestat declaració davant la jutgessa.

Als passadissos del Parlament, en una aturada del debat de política general del Govern, Estaràs ha opinat sobre la compareixença, avui com a imputat, de l'exconseller davant la jutgessa Pietat Marín, que instrueix la causa sobre una trama de malversació de fons públics en el Consorci de Desenvolupament Econòmic de les Balears (CDEIB) la passada legislatura.

Per aquest cas romanen a presó l'exgerent del consorci, Antònia Ordinas; la seva dona, la soprano Isabel Rosselló; i l'exdirector general de Promoció Industrial, Kurt Viaene.

Ordinas va declarar en els passats dies davant la jutgessa que va realitzar cobraments il·legals de comissions en el consorci per indicació de Viaene, qui li va dir que el llavors conseller Cardona estava informat d'aquesta acció.

“Ha passat el que havia de passar -ha dit Estaràs sobre la declaració de Cardona-. Una senyora sense credibilitat el va acusar i ell ha anat a defensar la seva honorabilitat, que ha quedat molt clara.”

L'exconseller, a causa de la seva compareixença davant la jutgessa, no ha pogut participar en la sessió d'aquest matí en el Parlament del debat sobre l'estat de la comunitat, que prosseguirà aquesta tarda amb la intervenció d'Estaràs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tonina, fa mes de 15 anys
Res, i sa jutgessa ha quedat conviçuda,idó.Senyora Estarás deixi de creure-se que sa gent es beneita, no va dir fa poc que no possaria sa ma al foc per ningú?.
Valoració:1menosmas
Per Toni Trias, fa mes de 15 anys

O em basta que en Cardona no hagi robat res. Per ventura sí, per ventura no. Però hom pot esser culpable per acció o per omissió, sobretot una persona situada en un lloc de responsabilitat com el seu.

D'una manera o de l'altra, en Cardona és culpable.
Valoració:5menosmas
Per de bon al·lot a beneit hi ha una passa per'ò aqu, fa mes de 15 anys
No vos passeu amb en cardona es massa bon al·lot. Per no ofendre se deixa Robar.
Valoració:5menosmas
Per toni, fa mes de 15 anys
I també ha demostrat la seva inutilitat?

DIMISSIO : si no ha tocat doblers , per inutil i incompetent.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente