nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

La Fiscalia diu que “mai” no ha rebut pressions

El fiscal superior de les Balears, Bartomeu Barceló, afirmà ahir que "mai" no ha rebut "cap tipus de pressió" de terceres persones durant els sis anys que fa que està al capdavant de la Fiscalia, i indicà que "si s’han produït casos de corrupció, siguin del partit que siguin, han de tenir les mateixes conseqüències, tal com ho estableix la Constitució".

Barceló respongué així quan li demanaren el seu parer sobre les declaracions de la vicesecretària general d’Organització i Electoral del PP estatal, Ana Mato, que la setmana passada criticà que hi hagi una important quantitat de casos de corrupció que no tenen a veure amb el seu partit que estan pendents d’investigar i, no obstant això i per les raons que sigui, la Fiscalia les té "paralitzades des de fa uns quants mesos".

El fiscal superior deixà clar que totes les trames de corrupció que s’han detectat "s’estan investigant" i, en aquesta línia, afirmà que la Fiscalia "no ha deixat ni una sola vegada aparcat cap cas pel fet de no tenir prou mitjans".

Manifestà que la investigació serà "més ràpida o més lenta, però l’acció del fiscal serà la mateixa", mentre que, d’altra banda, admeté que la Fiscalia Anticorrupció de les Balears necessita "reforços" perquè la feina dels funcionaris és "excessiva". En tot cas, "això no significa que es deixin penjats assumptes que s’haurien d’investigar".

Indicà que si la Fiscalia està investigant més casos de corrupció que afecten el PP és perquè aquest partit governava en la legislatura passada i, en aquest sentit, recordà que és "molt difícil ficar la mà al calaix sense estar governant... Si surten casos d’altres formacions, s’investigaran", conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per vudyalien, fa mes de 15 anys
Moltes vegades no es necessari rebre presions de ningù, molts de jutges i fiscals pareix que tenen se lliçó ben apresa. Aqui a les Illes ho sabem molt bé això.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente