nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

“Matas té moltes coses a dir”

Antoni Pastor, vicesecretari del PP, afirma que ell sí que posa la mà al foc pel seu “amic” Cardona

Cada vegada s’alcen més veus en el si del PP balear perquè l’expresident Jaume Matas torni del seu "exili" per donar explicacions del degoteig de casos de corrupció política que presumptament es cometeren a l’empara del seu Govern i, de manera especial, sobre el darrer escàndol destapat al consorci CDEIB.

Si dilluns el flamant responsable del nou comitè d’ètica del PP, Román Piña Homs, era qui ho reclamava, ahir Antoni Pastor —vicesecretari del partit, batle de Manacor i candidat al congrés insular—, manifestà que "Jaume Matas té moltes coses a dir" entorn d’aquest cas.

Amb tot, Pastor subratllà que es tractaria d’una "decisió molt personal" i, a més d’això, indicà que l’expresident del Govern "ja no hi és, en la política", i que és l’actual direcció del partit —de la qual ell forma part — la que ha de decidir les responsabilitats polítiques que s’hagin d’assumir. "No és un problema de l’Executiu anterior ni de l’expresident, sinó del PP balear", apuntà.

El manacorí encara es "banyà" més a l’hora de valorar la situació de l’exconseller Josep Juan Cardona, però per donar-li tot el seu suport. Fent el contrari que la presidenta, Rosa Estaràs, Pastor assegurà que ell sí que posa la mà foc pel president insular del PP pitiús, "perquè ell m’ha dit que està tranquil sobre la seva gestió i jo em fii dels meus amics".

Demanà el màxim respecte per a la decisió que pugui prendre el comitè d’ètica sobre Cardona, però considerà que a l’eivissenc "ja li han fet un mal irreparable" i se’n mostrà preocupat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.