cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
19°

Ordinas i Rosselló es neguen a declarar

Els seus advocats els van recomanar que s'acollissin a aquest dret constitucional. Totes dues, amb quatre detinguts més en l'operació Scala, passaran la nit als calabossos

Les principals imputades en aquest cas, Antònia Ordinas i la seva esposa, la soprano Isabel Rosselló, es van negar a declarar davant del fiscal i la Policia. Per tant, és possible que s’exhaureixi el termini de 72 hores que permet la llei abans que passin a disposició judicial.Totes dues s’acolliren al dret constitucional de mantenir silencia per indicació dels seus advocats, Eduardo Valdivia i Jaime Campaner. Fou el mateix Valdivia qui ho explicà als periodistes concentrats ahir a les portes de la Prefectura Superior de Policia de les Illes Balears.

D’altra banda, la possibilitat d’aprofitar el termini màxim de temps permès per retenir els detinguts de vegades facilita obtenir més informació, ja que així com passen les hores als calabossos la resistència dels arrestats a col·laborar es fa més dèbil.A més d’Ordinas i de Rosselló, unes altres quatre persones arrestades en el marc de l’operació Scala continuaven detingudes al tancament d’aquesta edició.

Aquestes quatre persones són Joan R. B., administrador d’Estudi Joan Rosselló i de Fires Geremi; Crescencia M. C., també viculada a aquestes dues societats; Jaime Fernández Abad, administrador de dues empreses de Palmanova –Sayju 2005 i Franco Galaioca de Inversiones– i que havia estat proposat pel batle de Calvià com a Defensor del Ciutadà i del Turista del municipi; i la seva esposa, arrestada ahir,Daniela B.N.

L’oposició de Calvià carrega contra Delgado

L’oposició municipal a l’Ajuntament de Calvià carregà ahir contra el batle, Carlos Delgado, per haver proposat un dels detinguts en l’operació Scala, Jaime Fernández Abad, com a Defensor del Ciutadà del municipi. "Reflecteix molt bé els criteris de confiança de Delgado", assegurà el portaveu socialista al Consistori, Alberto León.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.