nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

De Santos ja no s'amaga

L'exregidor, acusat de malversar 50.000 €, arribà a Palma i se sotmeté a un examen mèdic per poder demostrar així que és un home malalt

Lleugerament més gras, amb el cap baix però sense intentar evitar ningú, acompanyat del seu misser i amb la dona a deu metres de distància. Així arribà ahir l’exregidor del PP de Cort, Javier Rodrigo de Santos, a la seva visita amb els especialistes de la clínica forense i els psicòlegs dels jutjats de la via d’Alemanya (Palma), que li feren un examen a fons del seu estat de salut físic i mental.

No volgué parlar amb ningú i no digué ni una paraula. Però almanco aquest pic no intentà esquivar la premsa, que l’esperava a la porta principal i a la porta de darrere des del moment en què s’obriren les portes de l’edifici.

Les fotos postescàndol

Ahir fou el segon dia en el qual les càmeres dels fotògrafs pogueren retratar Javier Rodrigo de Santos des que es destapà que havia malversat 50.000 euros de l’erari públic. Quan també es destapà la "cara oculta" de la vida nocturna del militant "popular’ de Palma.

Des de llavors De Santos s’ha instal·lat a Madrid on, suposadament, està ingressat en una clínica privada per poder rehabilitar-se de la seva «addicció a la cocaïna», l’argument principal del misser que el defensa en la causa per malversació de doblers públics.

Per això, l’examen mèdic d’ahir serà clau en la determinació dels suposat delicte que hauria comès. L’exregidor estigué a la clínica forense dels jutjats durant gairebé dues hores, i l’examen mèdic consistí en l’anàlisi de cabells i en un test psicològic.

Els cabells retenen durant molt de temps informació sobre el consum de drogues. Segons els metges consultats, de la seva anàlisi en poden derivar conclusions com el grau i la freqüència amb què De Santos ingeria cocaïna.

Els resultats psicològics de l’examen mèdic encara no s’han fet públics. Però ahir el seu responsable no va descartar que es donin a conèixer quan es consideri oportú.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Ovidi Verga de Bou, fa mes de 15 anys
Rodrigo de Santos on sou
ja vos poreu amaga ar
perque.l dimoni vos cerca
dins can Alfredo vos vol tirar ah!
Valoració:-2menosmas
Per Pepet, fa mes de 15 anys
Si s'amaga per que s'amaga i si surt per que te molta cara ... que ha de fer aquest homonet? Ficar-s'hi a un convent? Segurament no que que encara l'acusarien de prender-li foc
Valoració:0menosmas
Per nomedamagarderes@hotmail.com, fa mes de 15 anys
Tothom s'amaga de qualque cosa.
Valoració:-2menosmas
Per Supervivent, fa mes de 15 anys
I és clar que no s'amaga. Ells pensen que no ha fet res dolent, que les arques públiques són de propietat del seu partit i que la resta són uns usurpadors. També té l'excusa que fa veure que està malaltó, pobret. Avui matí mateix passejava pel casc antic de Palma juntament amb la seva dona, concretament per la Plaça de Santa Eulalia, a les 12 del matí, cèntric i sense vergonya.
Valoració:4menosmas
Per garbí, fa mes de 15 anys
Estic d'acord amb Livia en que un té dret a la privacitat i aquestes fotografies no estan fetes a un lloc públic. I el que es fa privadament només pertany a qui ho fa. Una altra cosa és que per fer això ho faci en dobblers que no són seus. I qui pren coses que no són seves té un nom i ha de respondre davant la justícia.En malaltia o salut
Valoració:12menosmas
Per garbí, fa mes de 15 anys
Estic d'acord amb Livia en que un té dret a la privacitat i aquestes fotografies no estan fetes a un lloc públic. I el que es fa privadament només pertany a qui ho fa. Una altra cosa és que per fer això ho faci en dobblers que no són seus. I qui pren coses que no són seves té un nom i ha de respondre davant la justícia.En malaltia o salut
Valoració:0menosmas
Per livia, fa mes de 15 anys
No, no se lo merece. Nadie tiene derecho a que imágenes grabadas en la intimidad salgan a la luz sin su consentimiento. ¿Qué es esto, el Gran Hermano?. No se reconoció el derecho a la privacidad, ni el Estado de Derecho, ni se limitó el poder de los gobernantes para que después unos desaprensivos con deseos de lucro y de venganza publicaran unas imágenes absolumente innecesarias y grotescas. Y lo gracioso es que se escudan en la llamada "libertad de información" para actuar con pleno desprecio a los derechos del individuo.
Valoració:7menosmas
Per llonguet, fa mes de 15 anys
livia...que sàpigues que alló era una noticia bastant important a l'illa...
Per fi, surten a llum totes ses guarrades GROSES, per que no son 50 euritos el que ha gastat aquest home...i a més amb el carrec que tenia!
Ses coses com son...aquest home pot estar malalt però també pagaba més si eren menors...i ara està de moda anar contra la pederàstia també.. i si s'ho paga ell mira...però amb es nostros duros! Ja s'ho mereix ja!
Valoració:2menosmas
Per Biel xaixa, fa mes de 15 anys
Esser adicte a sutancies tóxiques és una cosa. L'orientació sexual una altra.I fotre el fons públic una altre més. La adicció no canvia una orientació sexual. I ni una malaltia ni un tipus determinant de sexualitat obligan a malversar fons públics. I el que es punible és punible.
Valoració:6menosmas
Per livia, fa mes de 15 anys
Claro que está enfermo. Yo también estoy enferma de ver la basura periodística que pulula por estas tierras. ¿No se cansarán los de Ib3 de poner de fondo la foto de de Santos con el trasero al aire que publicó Interviu? ¿Acaso les pone? Sinceramente, no se puede ser más miserable.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente