nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
15°

[VÍDEO] Brutalitat policial a Alcúdia: pallisses i gas lacrimogen

La Policia Local d'Alcúdia va irrompre al recinte ferial la matinada del dissabte 13 d'abril i amb un ús desmesurat de la força va provocar greus incidents.

La matinada d'aquest dissabte, mentre se celebrava la Fira de la Sípia, al recinte ferial d'Alcúdia, es va produir una agressió per part d'un individu que acabava d'arribar cap a dos persones que sopaven al recinte. Quan el grup agredit va anar cap a l'agressor, varen arribar agents de la Policia Local i varen reduir i apallissar vàries persones i varen tirar gas lacrimogen que va afectar diversos ciutadans.

Podeu veure les imatges de l'actuació policial als següents vídeos:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marc Miquel, fa 15 dies
A Alcúdia hi ha un problema molt greu, la inseguretat cada vegada major que existeix als seus carrers, places i zones d'oci. s'ha perdut tot respecte a l'autoritat policial. No hi ha setmana que la policia local no haja d'intervindre i moltes vegades amb l'ajuda de la G.C. per a sufocar baralles salvatges amb ganivetades incloses.
Ha arribat un moment en què no es pot viure d'aquesta manera, passant angoixes pels nostres fills o nets.
Aquesta gent incívica, la majoria roben, violen, prenen drogues i alcohol, no es pot conviure, massa desgràcies ja han ocorregut perquè normalitzem aquesta xacra.
Valoració:7menosmas
Per Bukele, fa 15 dies
Tot es meu suport a la policía. Ja está be de gentussa. S'ho pensarán dues vegades. Stop buenismo
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente