cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

La UE finança la nova estació de Bicipalma de Son Sardina

El tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, la gerent de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes SA (SMAP), Lydia Pérez, el director general de Mobilitat, Antonio Román, el coordinador de Districte Nord, Toni Server i el Director General de Districtes, José Luis Iglesias, han inaugurat avui la nova estació de Bicipalma ubicada a Son Sardina.

Aquesta nova instal·lació suposa la integració de la barriada de Son Sardina al mapa d’estacions de Bicipalma i permet connectar aquest poble amb les barriades de Palma i amb estacions properes com la situada al Camí dels Reis, a la rotonda de Son Pacs, o les estacions situades el polígon de Son Castelló, entre d’altres.

Segons explica l'Ajuntament de Palma, «La nova estació, la número 85, suposa la culminació de fase 2 de Bicipalma, que ha permès anar instal·lant i activant de forma progressiva un total de nou estacions noves durant els darrers mesos de desembre i gener». Aquesta darrera estació de la fase 2, a més, suposa un punt d’inflexió en la planificació de les noves estacions per part de l’SMAP, que es finançaran amb recursos propis.

Així, a partir d’ara l’SMAP treballa en la planificació de la inversió de 800.000 euros aprovada al consell d’administració que permetrà ampliar el servei amb un total de 16 noves estacions noves i incorporar més de 150 bicicletes elèctriques a la flota actual, una xifra que permetrà el total de bicicletes elèctriques de la flota creixi fins a un 38%.

Next Generation

El projecte Bicipalma ha estat finançat amb fons Next Generation de la Unió Europea inclosos dins el fons de Recuperació, Transformació i Resiliència i va ser adjudicat a l’empresa NextBike per un import de 2.991.220 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per conisi, fa 5 mesos
aquest frutero d en deudero me recorda quant en franco inaugurava pantanos , per ideologia son basons
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente