cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Mallorca Rural premiarà quatre projectes innovadors en la segona edició del Rural'Up

220773

L'associació Mallorca Rural ha obert aquest dilluns les inscripcions per participar en la segona edició dels premis Rural'Up, un programa d’emprenedoria que premiarà amb 1.000 euros quatre projectes empresarials de l’àmbit rural de l'illa.

En aquesta edició s'hi incorpora un mòdul específic per al desenvolupament d’explotacions agràries, a més de la participació d’empreses del sector en algunes de les sessions de formació. L’objectiu de Rural'Up és impulsar el desenvolupament de projectes sostenibles i innovadors a la zona rural de Mallorca.

Els projectes es poden inscriure al programa fins al dia 4 d’octubre i la formació es durà a terme al Centre Bit Raiguer-Inca entre el 9 d’octubre i el 29 de novembre. Aquest itinerari formatiu és obligatori per a aquelles persones que vulguin accedir al premi, i s’hi tractaran qüestions relatives a la idea de negoci, les habilitats per emprendre, el pla de màrqueting i el pla econòmic i financer.

Els emprenedors participants han de presentar un pla d’empresa que serà valorat per un jurat format per professionals del sector i tècnics de Mallorca Rural, de l’IDI i del SOIB. Totes les bases del concurs i les inscripcions es poden consultar a la pàgina web de l'associació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.