cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La ruta gastronòmica Fang Tapa torna a Marratxí els dijous 24 i 31 d'agost

L'Ajuntament de Marratxí presenta una nova edició de Fang Tapa, la ruta de tapes en tren que ens durà a vuit restaurants de Sant Marçal, Sa Cabaneta i Pòrtol els dijous 24 i 31 d'agost. El tren, amb capacitat de 50 persones, farà una ruta circular gratuïta per els diversos nuclis.

La proposta té l'objectiu de mostrar la varietat gastronòmica i l'oferta de restauració del municipi, amb unes tapes dissenyades expressament per a l'ocasió presentades en plats de fang.

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, i la regidora de Promoció Econòmica; Comerç, Indústria i Turisme, Odette Torres, presenten aquesta nova edició, més familiar, que comptarà amb activitats infantils, animació, castells inflables i ludoteca.

Llompart destaca que amb aquesta iniciativa, impulsada des de l'Ajuntament de Marratxí, es dona suport als empresaris restauradors que hi participen. Amb una proposta que inclou activitats familiars es vol dinamitzar l'activitat d'aquests nuclis durant les darreres setmanes del mes d'agost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fango, fa 11 mesos
Si lo he leído bien, hay tapas de fang.
¡Me apunto!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente