cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Felanitx es prepara per una nova edició de la 'Nitx de l'Art'

Felanitx celebra aquest agost una nova edició de la «Nitx de l'Art», que comptarà amb més de 200 artistes i 53 propostes expositives. La mostra es podrà visitar des de dia 18 d’agost fins diumenge dia 20, i les exposicions es faran a diversos espais, tant públics com privats, del centre del municipi.

Així, la «Nitx de l'Art» coincidirà amb l'inici de les festes de Sant Agustí i el pregó a càrrec del periodista felanitxer Carles Marín. Enguany la nit dedicada a l’art començarà amb una proposta de l'artista Susy Gómez, que durà a terme l'actuació «Breaking the Spell», basada en la llegenda felanitxera de la Font de Santa Margalida.

A més, segons ha explicat Sebastià Mascaró, «també hi serà present la figura de Maria Enganxa amb la veu i l'aportació de la cantant manacorina Joana Gomila». Així mateix, hi haurà actuacions musicals, tallers educatius o un microteatre.

A l'acte de presentació hi han assistit l'alcaldessa de Felanitx, Catalina Soler, la regidora de Cultura i Festes, Marta Cano, el comissari Sebastià Mascaró, la dissenyadora del cartell Maggie Adrover, l'artista i galerista Jaume Prohens i Caterina Amengual com a representant del jurat del novè Certamen d'Arts Plàstiques.

Els premis del Certamen d'Arts Plàstiques, segons han indicat, han rebut més de 90 propostes. Les obres seleccionades i l’obra guanyadora es podran visitar a la Casa de Cultura durant el cap de setmana de la Nitx de l’Art.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MMXXIX, fa 12 mesos
De lluny, en la fotografia, es llegeix molt malament el que hi ha escrit en l'ou de paper. No vull dir el que m'ha semblat llegir perquè he pensat que era impossible. Esper que ningú més tengui tan malament la vista com jo.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente