muy nuboso
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
23°

El Rotary Club Inca celebra el 30è aniversari amb un concert solidari al Teatre Principal

Aquest 2023 el Rotary Club d’Inca compleix 30 anys. Per a celebrar-ho, juntament amb l'Ajuntament d’Inca i la Fundació Teatre Principal, s’ha organitzat un concert d’aniversari al teatre de la ciutat.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, el president del club Rotary d’Inca, David Fernández, i el president de la junta comarcal de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), Ricardo Parra, han presentat l’esdeveniment.

La proposta musical, a càrrec de Carlos Casanova i Solistes del Mediterrani, inclou un ampli repertori d’obres de Mozart, Verdi, Puccini, Weber i Rossini. Allò que es recapti amb el concert, que tendrà lloc el 13 de maig a les 12 hores, anirà a benefici de l’Associació contra el Càncer de les Balears.

En concret, el programa comptarà amb set propostes. S’interpretarà, per exemple, una fantasia per a Clarinet i Corda sobre el tema 'La ci darem la mano' de l’òpera de W.A. Mozart; entre moltes altres.

Pel que fa a l'intèrpret Carlos Casanova, reconegut mundialment, ha realitzat estudis a escoles de música de prestigi internacional d’Àustria i Alemanya, bevent, nodrint-se i aprenent dels millors professors i referents. Casanova utilitza als seus concerts clarinets O. OEHLER (Berlín, 1910) i J. SEGGELKE (Bamberg), que aporten una sonoritat i musicalitat esplendorosa.

La recaptació del concert serà destinada als projectes que s’impulsen des de l’agrupació comarcal de l’AECC. El Rotary Club d’Inca es va fundar l’any 1993, seguint el llegat de Paul Harris (Chicago, EUA) qui va crear el primer Club Rotary al món (1905). Avui Rotary està representat per 46.000 clubs repartits pels cinc continents.

El lema de Rotary és el servei a la comunitat i fomenta la pau i l’amistat. Per això, el Rotary Club d’Inca des del seu inici ha realitzat nombroses accions de solidaritat amb les persones i entitats més vulnerables.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.