cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

La Biblioteca Can Torró d'Alcúdia lliura els premis del XI Concurs Superlectors

Aquest dissabte dematí s'han lliurat els premis de l'onzena edició del Concurs Superlectors 2023 al pati de la Biblioteca de Can Torró d'Alcúdia.

Les guanyadores i els guanyadors han rebut els seus respectius trofeus després de participar en el concurs, de la mà del batle Domingo Bonnín, el regidor delegat de la Fundació Biblioteca d'Alcúdia Can Torró, Josep Cladera, i la directora de la biblioteca, Xisca Nicolau.

El concurs té com a objectiu fomentar la lectura entre els nins i nines i joves. Els participants han d'aconseguir la màxima puntuació a través de la lectura d'un llibre. El lema és 'El concurs on llegir té premi'. Aquests són els guanyadors i guanyadores a les respectives categories:

Categoria Busquerets 1er i 2on de primària

1er Álvaro Quetglas Jiménez.
2on Neus Vives Monteserín.
3er Lola Malondra Pons.

Categoria Genetes 3er i 4art de primària

1er Miquel Llompart Simó.
2on Maya Ferhat.
3er Adriel Cia Domínguez.

Categoria Tintoreres 5è i 6è de primària

1er Eva Kazekin.
2on Sofía Ferhat.
3er Marta Pérez Ribas.

Categoria Voltors 1er i 2on ESO

1er Óscar Marasini.
2on Marbelis Gil.
3er Joaquín Olguín.

Aquest diumenge continuen els actes a la Biblioteca de Can Torró amb motiu de Sant Jordi. Entre els actes hi ha prevista la presentació del llibre, a les 12.00 hores, 'Cuentos y burbujas' del Col·lectiu d'Escriptors d'Alcúdia. També cal recordar que aquest diumenge la biblioteca celebra el seu 33è aniversari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.