cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
24°

Els socialistes de Sóller asseguren que la política d’habitatge serà «una de les seves prioritats»

Els socialistes de Sóller han remarcat que la política d’habitatge serà una de les prioritats que inclouran en el seu programa electoral. El candidat a la batlia, Jaume Mateu, ha assegurat que «Sóller necessita un Ajuntament que aposti per polítiques d’habitatge reals i efectives, ja que aquesta és una de les grans necessitats del municipi».

L’Agrupació Socialista de Sóller ha fet aquestes declaracions aprofitant la visita als HPO de Santa Eugènia, construits «gràcies a l’entesa entre institucions», que constitueixen «la seva primera protecció d’habitatge públic destinada a lloguer social». Aquesta iniciativa s'ha realitzat degut a l'adquisició d'un solar per part de l'Ajuntament i la posteriro cessió al Govern qui, a través de l’IBAVI, ha redactat i executat el projecte arquitectònic.

Jaume Mateu ha recordat que l'anterior consistori s'hi oposà, i ha afegit que «es demostra que només des de governs progressistes es pot avançar en polítiques d’habitatge reals i serioses». «No ens podem permetre que la nostra gent, sobretot gent jove, hagi de partir de Sóller perquè no hi pot viure», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ¿?, fa dervers d'un any
¿Y hasta ahora no lo ha sido?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente