muy nuboso
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
12°

Plataforma per la Llengua denuncia que l'Ajuntament d'Inca patrocina un esdeveniment que exclou el català de la seva web oficial

L'Ajuntament d'Inca és el patrocinador principal de l'eMallorca Experience Week, una iniciativa que té com a objectiu promoure i accelerar el desenvolupament sostenible. Aquest esdeveniment celebra la seva quarta edició entre els dies 23 de març i 1 d'abril de 2023 al municipi.

Aquest dimarts, la delegació de Plataforma per la Llengua a les Illes Balears ha denunciat a través del seu compte de Twitter que l'Ajuntament d'Inca patrocini aquest esdeveniment que exclou el català de la seva web oficial. Des de l'ONG del català han exigit al consistori que rectifiqui, perquè consideren que «és intolerable que un organisme públic publiciti un acte com aquest sense tenir en compte la llengua pròpia de les Illes Balears».

La pàgina web de l'eMallorca Experience Week es presenta per defecte en castellà i permet l'opció de traduir-la a l'anglès i a l'alemany, però no al català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dimissions, fa dervers d'un any
Dimissió del senyor Caballero i dels regidors de Més.
Valoració:5menosmas
Per Catalunya insular, fa dervers d'un any
Alguns encara no saben que qualsevol idioma que hi ha a l'Univers és universal. Però no tots els idiomes pertanyen a nacions colonitzadores, supremacistes, racistes i catalanofòbiques com Castella i el seu estat anomenat Espanya.
Valoració:7menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any
Ni un pas enrrera en la defensa de la nostra llengua. Mallorca mallorquina
Valoració:11menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Normal, español, inglés, alemán (sólo echo a faltar el francés) todos ellos idiomas universales.
Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente