algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La Policia espanyola desmantella un prostíbul a Inca

211579

La Policia espanyola ha detengut set persones a Barcelona i Sabadell com a presumptes responsables de nou prostíbuls situats a les localitats de Sabadell, Premià de Mar, Palamós, Inca i Alacant.

Se'ls imputa el delicte de pertinença a organització criminal, prostitució coactiva i contra el dret dels ciutadans estrangers, ha informat el cos policial en un comunicat aquest dilluns.

Els agents han alliberat 16 dones, nou en situació irregular segons la Policia, que «exercien la prostitució obligades mitjançant abús de superioritat i per la situació de necessitat i vulnerabilitat».

La brigada de la Policia espanyola a Sabadell, que s'encarrega de la instrucció del cas, va comprovar que en una pàgina web de contingut sexual hi havia anunciats prostíbuls a altres localitats i es va coordinar amb altres unitats policials per a dur a terme les nou inspeccions.

La investigació va començar el gener del 2022, quan es va constatar l'existència de pisos a la localitat de Sabadell «en els quals s'exercia la prostitució per ciutadanes de nacionalitat xinesa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Enhorabuena a nuestra Policia Nacional.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente