nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El Pi rebutja el projecte de tren-tram per damunt del passeig del Ferrocarril de Manacor

El Pi-Manacor ha rebutjat aquest dissabte el traçat plantejat pel Govern i l'Ajuntament de Manacor en relació amb el tren de Llevant. La formació aposta pel manteniment del passeig del Ferrocarril i que el tren en cap cas passi pel mig de la ciutat. «Estam a favor del tren. Ara bé, no podem acceptar que d'alguna manera xapi una de les vies amb més afluència de cotxes», ha declarat la candidata a la batlia de Manacor, Marga Fons.

Així mateix, Fons ha assegurat que El Pi Manacor aposta per mantenir l'estació actual, que el tren vagi per defora de la ciutat i ha apostat per una nova aturada a l'Hospital de Manacor. «A dia d'avui no hi ha mitjans suficients de transport per les quasi tres mil persones que acudeixen a l'Hospital diàriament. L'accés al centre sanitari hauria de ser una prioritat», ha destacat Fons.

A la reducció del passeig del Ferrocarril se li han de sumar les restriccions de mobilitat pel centre de la ciutat que provocaran «encara més congestió i embossos en les hores punta». «Tots els cotxes que venen de Porto Cristo en direcció a Palma o Inca es trobaran en un embut. Demanam que reconsiderin el traçat pel bé de tots els veïnats i veïnades del municipi», ha assegurat la candidata.

Amb tot, Fons ha finalitzat la seva intervenció indicant que «si el Govern i l'Ajuntament s'encaparroten en fer-lo passar pel centre, l'única solució és que vagi soterrat. L'alternativa del Pi, és que vagi per fora de la ciutat. Això, fa el tren més eficient perquè no obliga que els usuaris hagin de canviar de tren. La proposta del Govern és una idea romàntica de grans ciutats i que difícilment és aplicable a Manacor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
Ara es l'hora d'assegurar que tindrem un tren eficient amb dues vies i no una de sola. Una sola via, a la llarga resultarà insuficient si augmenta la demanda i es volen augmentar les freqüències.
Valoració:5menosmas
Per Indefens, fa dervers d'un any
No vull discutir el recorregut del tren.
Lo verdaderament urgent, urgentissim és q el transport públic arribi a l’hospital i amb bones freqüències i des de tots els pobles de la comarca i a damunt sense aparcament! Me creia tenien el capet x qualque cosa..!
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente