algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Denuncien que els restaurants alcudiencs han avançat la temporada turística i ja usurpen espai públic

Usuaris de Twitter han denunciat que Alcúdia, encara en ple hivern i sense pràcticament afluència de turistes, ja s'està preparant per la temporada turística. Denuncien que, en un context de temps imprevisible, com adverteix el temporal Juliette, el consistori municipal i els establiments privats ja estan adoptant actituds pròpies dels excessos estiuencs.

La denúncia comença arran de l'anunci de l'Ajuntament d'avançar un mes i mig l'inici de la temporada turística amb una campanya de neteja intensa als carrers del poble. Això, segons denuncien els habitants del poble, ha propiciat la pràctica habitual dels establiments d'hosteleria de col·locar terrasses a la via pública, usurpant fins cinc metres de plaça.

A parer seu, això suposa una «situació esperpèntica» i demostra la «forma que tenen els consistoris de donar peu a tot el sector privat i abandonar el públic». Reclamen que l'Ajuntament, en lloc d'afavorir que els locals de restauració facin i desfacin al seu antull, malgrat que encara no hi hagi afluència de clients que pugui justificar-ho, vetlli pels interessos de la ciutadania.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Faveta, fa dervers d'un any
I a què coi s'espera per posar a treballar els inspectors i multar a tots aquests pocavergonyes que violen ses normes i perjudiquen a la població !!!!??? ....
Nem arreglats entre barruts pocavergonyes i inútils desidiosos i ganduls.
Valoració:2menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
SOS residents!
Valoració:5menosmas
Per ESPAI PÚBLIC SOS, fa dervers d'un any
BONNIN & CIA.
REBASSA & CIA.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente